Okullar 4+4’e Hazırlanıyor

Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant: “ilçemizdeki ilköğretim okulları 4+4 eğitim sistemine uygun hale getiriliyor.”dedi.
Editör Editör
Geyve MEM Beşir Nalbant ve şube müdürü Mehmet Doğan Geyve Atatürk İO, Gazipaşa İO, Osmangazi İO, Kazımpaşa İO, Alifuatpaşa Cumhuriyet İO ve Cemal Gürsel İlköğretim Okulu’nu gezerek, 4+4 eğitim sistemi için yapılan çalışmaları inceledi.

MEM Nalbant: “Okul idarecilerimiz kendi imkânlarıyla okullarını 4+4 sistemine uygun hale getiriyor. Bu konuda gayret gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Ayrıca ilçemizde İmam-Hatip Lisesinin orta kısmının da açılması bizleri sevindirdi. Osmangazi İlköğretim Okulu binasında eğitim yapacak olan İHL orta kısmı için yapılan çalışmalar tamamlanmıştır.

İlçe merkezindeki okulların 4.sınıfını bitiren öğrenciler, yine kendi okullarında eğitime devam edecektir. Hiçbir öğrencimiz mağdur edilmeyecektir. Bizim amacımız; öğrencilerimize iyi bir ortamda eğitim verebilmektir.”dedi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs