METEM’e Ek Bina Şart

Geyve METEM kısıtlı imkânlarıyla 1128 öğrenciye hizmet veriyor. Ek binaya ihtiyaç var.
Editör Editör
Geyve METEM müdürü Tekin Bayer: “Okulumuzda 1128 öğrenci eğitim- öğretim görmektedir. Derslik sayımız yetersiz. Bunun için ek binaya ihtiyacımız var.

Okulumuzda; Giyim Üretim, Çocuk Gelişimi, Elektrik Elektronik Teknolojisi, Bilgisayarlı Muhasebe, Metal ve Mobilya bölümleri var. 9.sınıftan 10’na geçen öğrenciler puanlarına göre bu bölümlerden birinde okuyabiliyor.

2012-2013 öğretim yılında okulumuza ön kayıtla Geyveli 250 öğrenci alacağız.

Çarşıdaki ek binamızda sadece kız öğrenciler eğitim görüyor. Bu binadaki Giyim Üretimi ve Çocuk Gelişimi bölümlerine de 75 kız öğrenci alacağız.

Yaz tatili olmasından istifade ederek; müdür yardımcılarım Sabri Bora, Hüseyin Avni Çalışkan, Yavuz Şengül, İsmail Kılınç, Ömer Gümüş, Metin Karaca, memur Hüseyin Kavak ve hizmetliler ile beraber, okulun tadilatını yapıyoruz. Binanın tabanını granit döşetiyoruz. Ayrıca 128 pencereyi yeniliyoruz. Amacımız öğrencilerimize iyi bir okul ortamı hazırlamaktır.

Okulumuza her türlü desteği sağlayan Okul-Aile Birliğine ve değerli velilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs