Berber ve Kuaförlerde Yoğunluk

Bayramın gelmesiyle birlikte berber ve kuaförlerde yoğunluk arttı.
Editör Editör

Erkek Kuaförü Adem Akbaş, fazla yoruldukları için, genelde bayramların ilk gününü uyuyarak geçirdiğini ifade ederek: “Haftanın yorgunluğu üzerimize çöküyor. Bayram namazını kıldıktan sonra ailemle bayramlaşıp uyuyorum." dedi.

 Kuaför Akbaş, müşteri fazlalığından dolayı gece geç saatlere kadar çalıştıklarını söyledi. Fazla yoruldukları için, genelde bayramların ilk gününü uyuyarak geçirdiğini ifade eden Akbaş: “Haftanın yorgunluğu üzerimize çöküyor. Bayram namazını kıldıktan sonra ailemle bayramlaşıp hemen yatarım. Dinlendikten sonra ziyaretlere başlıyorum.”

Bazı vatandaşların bayram traşını son güne bıraktığını anlatan Akbaş: “ İşyerimizde yoğunluk oluyor. Herkes bir an önce traş olup gitme derdinde. Bazı müşterilerimize randevu veriyoruz. Günlerce ayakta bekliyoruz ancak bu günler bizim iple çektiğimiz günler olduğu için şikâyetçi değiliz. Halkımızın çoğu traş olmak için bayramı bekliyor. Aşırı yoğunluk nedeniyle günlerce dışarı çıkıp alışveriş dahi yapamıyoruz. Çarşı pazarda fiyatlar nedir? bilmiyoruz. Alış-verişi yakınlarımıza yaptırıyoruz.” 

Kuaför Adem Akbaş sözlerine şöyle devam etti: "Kurban bayramının İslam Alemine ve hemşehrilerimize barış, huzur ve mutluluklar getirmesini dilerim."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN


 GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs