Öğrencilerin Kitabı Hazır

Geyve Milli Eğitim Müdürü Nalbant: “Öğrenciler 17 Eylül 2012 Pazartesi okula başladığı gün, sırasının üzerinde kitaplarını hazır bulacaktır.” dedi.
Editör Editör

Geyve MEM Beşir Nalbant: “2012- 2013 öğretim yılı, 17 Eylül 2012 Pazartesi başlıyor. Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizdeki öğrencilerin de ders kitaplarını MEB gönderdi.

Şef Nazmi Yüksel’in başkanlında oluşturulan ekip önce Geyve’deki ilk ve orta dereceli okul öğrencilerinin kitaplarını dağıttı. Daha sonra Pamukova ve Taraklılı öğrencilerin kitapları poşetlere konularak okullara dağıtıldı.

Eğitimin, zorunlu olarak 4+4+4 şeklinde 12 yıla çıkmasına sıfır sorun ile hazırız. Çünkü ilçemizdeki ilköğretim okullarının derslikleri, bahçeleri, oyun alanları, tuvalet, kantinleri; öğrencilerin yaş ve sınıf seviyelerine uygun hale getirildi.

Eğitim planlamaları, öğrencilerin ve velilerin isteği doğrultusunda yapıldı.”
dedi.

Veliler de yapılan hizmetlerden memnun kaldığın belirterek: “Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim konusunda hiçbir şeyi esirgemiyor. Allah devletimize zeval vermesin.”dedi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs