30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Bütün Yurtta olduğu gibi Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümü Geyve’de de kutlandı.
Editör Editör

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın beraberce okunması ile başladı. Bayrak göndere çekildi. Kaymakamlık, garnizon Komutanlığı ile Belediye Başkanlığı çelenkleri sundu.

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan kutlama törenine; Vekâleten Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz, Belediye başkanı Murat Kaya, Garnizon Komutanı Jandarma Üstğm. Raşit Gökhan Civek, Emniyet Müdürü Faruk Aktı, Okul Müdürleri, daire amirleri, Muharip Gaziler ile protokol iştirak etti.

Jandarma Asb. Çvş. Sami Alkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlama programında günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. 

Alkaya yaptığı konuşmada: “Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini oluşturan ve Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan büyük zaferin 92.yıl dönümünü gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Senin ve silah arkadaşlarının gerçekleştirdiği bir mucizenin eseri olan Türkiye Cumhuriyeti devletinin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü koruma kararlılığımız, bu uğurda ettiğimiz yemindeki inancımız gibi sürmektedir.

En zor şartlarda ülkesini zulümden, felaket ve sıkıntılardan kurtarmış olan Türk Silahlı Kuvvetleri, çağın ihtiyaç duyduğu niteliklerle donanmış olarak yurdunu iç ve dış her türlü tehlikeye karşı koruma ve kollama görevini hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan yerine getirmektedir.

Başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi, gazilerimizi ve günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçleri mensuplarımızı ve hayatlarını yitiren vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”dedi.

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Yunus Tekin; "30 Ağustos Zafere Doğru" şiirini okudu.

Programın sunumunu; Alifuatpaşa Mahallesi Ortaokulu Müdürü Bahatdin Aydemir yaptı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs