Milletvekili Ayşenur İslam Geyve’ye Geldi

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Milli Eğitim Bakanlığı Komisyon Üyesi Ayşenur İslam Geyve’ye geldi ve eğitim kurumlarında incelemelerde bulundu.
Editör Editör

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Milli Eğitim Bakanlığı Komisyon Üyesi Ayşenur İslam, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek ile birlikte Geyve’ye gelerek eğitim kurumlarında incelemelerde bulundu.

AK Parti ilçe teşkilatı ve AK Kadın Kolları ile toplantı yaptı.

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Milli Eğitim Bakanlığı Komisyon Üyesi Ayşenur İslam, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek ilk önce AK Parti İlçe Teşkilatına gitti. Geyve AK Parti İlçe Teşkilatı önünde İlçe Başkanı Muhittin Irmak karşıladı.

Programa; AK Parti Geyve İlçe başkanı Muhittin Irmak, AK Parti ilçe yönetim kurulu, İl Genel Meclis Üyeleri Şükrü Çelik ile Neşet Çakır, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Kuru ve yönetim kurulu ve partililer katıldı.

Bir süre AK Parti İlçe Teşkilatında partililerle sohbet eden Milletvekili İslam daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Milletvekili Ayşenur İslam'ı İlçe Milli Eğitim Beşir Nalbant karşıladı ve burada İslam'a brifing verdi.

AK Parti Milletvekili Ayşenur İslam ve beraberindeki heyet partililer ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs