Müdürler Toplantısı

Geyve Milli Eğitim Müdürü Nalbant müdürler toplantısında; "4+4+4 sisteminde amaç; milli, manevi değerlere sahip kendisiyle ve çevresiyle uyumlu bir gençlik yetiştirmektir." dedi.
Editör Editör


2012-2013 ders yılının ilk toplantısı, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevinde yapıldı. Toplantıda MEM Beşir Nalbant, müdür yardımcıları Davut Karamehmetoğlu ve Mehmet Doğan konuşma yaptı. İlk ve orta dereceli okul müdürleri ve müdür yardımcıları dinleyici olarak katıldı. Soner Bulut ile Vedat Duman kurul yazmanı olarak seçildi. Saygı duruşundan sora İstiklal Marşı söylendi.
MEM Beşir Nalbant idarecilere hitaben yaptığı konuşmada; 2011-2012 öğretim yılında yapılan çalışmalardan, SBS, LYS, YGS ile TOYOTA ve SABİTEK’te başarılı olunduğunu açıkladı. GEHP (Geyve’de Eğitimde Hamle Projesi) 2012-2013 öğretim yılında öğrencilerin başarısını daha da yükselteceğini vurguladı.
MEM Nalbant: “Okul idaresi, öğretmen ve veli el ele vererek öğrenciyi; çevreye duyarlı, sosyal kişiliğe sahip ve işlek bir şekilde okur- yazar kişi haline getirmelidir.
Yeni ders yılında 4+4+4 eğitim sistemine sıfır hata ila başlayacağız. İdareci, öğretmen arkadaşlarım ile değerli öğrencilerimize sağlık ve başarılar dilerim.” dedi.

HEM İrfan Karaçayır, Cemal Gürsel İO müdürü Serkan Korkmaz ve METEM müdürü Tekin Bayer GEHP hakkında öğretmenlere bilgi verdi.

Mehmet AYDOĞAN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs