‘Müdürler Kurulu’ Toplandı

Geyve İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okulların müdür, müdür yardımcıları ve müdür yetkili öğretmenlerinin katılımı ile ‘Müdürler Kurulu Toplantısı’ yapıldı.
Editör Editör
Kültür merkezi toplantı salonunda yapılan toplatıya; İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant’ta katıldı.

Yapılan toplantıda; Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerinin 10 eylülde, diğer öğrencilerin ise 17 eylülde okula başlayacağını hatırlatarak yeni sistemle ilgili görüşlerini ifade etti.

İlçede tüm okullarda normal eğitim yapılacağını ve ikili eğitimden kaynaklanan dezavantajların ilçe okullarında yaşanmayacağını belirtti. İlçede sınıf başına 26 öğrenci düştüğünü ve bu sayının AB normlarına yakın olduğunu söyledi.

Geyve'de yeni eğitim ve öğretim yılının daha başarılı geçmesi için hazırlanan ‘GEYVE’DE EĞİTİMDE HAMLE PROJESİ’ proje ekibinden Geyve METEM Müdürü Tekin Bayer ve Geyve HEM Müdürü İrfan Karaçayır ile Cemal Gürsel Oratokul Müdürü Serkan Korkmaz tarafından tanıtıldı. Bütün bu hedeflerin yakalanması için tüm idareci ve öğretmenlerin programı özümsemeleri, benimsemeleri ve uygulamaları gerektiği açıklandı.

Toplantıya İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık’ta katıldı. İlçedeki eğitim – öğretim faaliyetleri değerlendirildi. Tüm Okul Müdürlerine tek tek söz verilerek başarıları değerlendirildi.

İlçe kaymakamı konuşmasında verdiği sözü tuttuğunu, 2012 SBS de 470 – 490 arası puan alan öğrencilere minibook, 490 – 500 arası puan alan öğrencilere notebook hediye edileceğini söyledi.

İlçe Milli Eğt. Md. Nalbant, eğitime verdiği desteklerden dolayı İlçe Kaymakamı Akbıyık’a teşekkür etti. Başarıların artarak devam etmesi dileği ile toplantıya son verildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs