Otomobil Sakarya Nehri'ne Uçtu: 1 Ölü

Geyve Bağlarbaşı köyü yolu üzerinde Sakarya Nehri'ne uçan otomobilde bulunan gençlerden biri hayatını kaybetti, biri de yaralandı.

Ali ARICI Ali ARICI

Edinilen bilgiye göre Recep Şeker ve Faruk Aydın (18), Bağlarbaşı mevkiinde Sakarya Nehri’nin kenarına gelerek durdu. Bir süre sonra araçtan inen gençler, daha sonra tekrar bindikleri otomobili göle doğru sürdü. Gençlerden Faruk Aydın hayatını kaybederken, Recep Şeker ise yaralı kurtarıldı.

Görgü tanığı çoban Mehmet Halil, “Bir süre burada durdular. Ağaçtan ayva kopararak yedikten sonra arabaya binerek geri geri çıktılar. Daha sonra da tam gaz göle doğru sürdüler. Buradan çıkarılan Recep isimli genç, 'Arabanın gazı takılı kaldı' dedi. Daha sonra buradan alınarak hastaneye götürüldüler" diye konuştu.

Faruk Aydın’ın cansız bedeni araçtan sivil savunma ekipleri tarafından çıkarılırken, polis olay yerinde bulunduğu iddia edilen intihar mektubu ile ilgili soruşturma başlattı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs