SEBAP’ın Faydası

Geyve MEM müdür yardımcısı Doğan: “Geyveli öğrenciler, SEBAP’ın faydasını gördü, şimdi de GEHAP devreye girdi.” dedi.
Editör Editör
Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmen Evinde yapılan toplantıya liselerde görevli öğretmenler katıldı. Toplantıda açış konuşması yapan Geyve Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet Doğan: “Sakarya valiliğinin başlatmış olduğu SEBAP (Sakarya’da Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi)
üç yıl devam etti. Bu sayede ilçemiz öğrencileri SEBAP ve ÖSS sınavlarında başarı seviyesini yükseltti.

Geyve kaymakamımız Sayın İdris Akbıyık’ın eğitime birinci derecede öncülük tanıması üzerine; GEHAP’ı (Geyve Eğitimde Hamle Projesi) kurduk. Değerli öğretmen arkadaşlarımızın, SEBAP’ta gösterdiği gayreti, GEHAP için de göstereceğini biliyorum.

Her öğrenciyi, spor, tiyatro, şiir okuma, kompozisyon yazma gibi etkinliklere katınız. Böylece çocukların kendine güveni artar. Bu da çocuğun okula ilgisini artırır, başarı seviyesini yükseltir.”dedi.
AR-GE sorumlusu Ali Rıza Çağlar da öğretmenlere; öğrencilerin, ÖSS sınavında derslere göre başarı seviyesi hakkında bilgi verdi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs