Kültür Dernekleri'nden Şehit ve Gaziler'e Mevlüt

Kültür Dernekleri Başkanı Sabri Bölükbaş, bir atılım daha yaptı.
Editör Editör

Başkan Bölükbaş; daha evvel 40 Kültür Derneğini bir araya getirerek Sakarya'ya Teröre Telin Mitingi düzenlemişti. 

Özel Program
Bölükbaş, şimdi ise Şehit ve Gaziler için Adapazarı Orhan Camii'nde Kur'an-ı Kerim Kıraatı, Mevlüdü Şerif ile Va'zu nasihat programı düzenledi.

Namazın ardından cemaate etli pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Programa; Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Emniyet Müdürü, 40 Kültür Derneği başkan ve üyeleri ile kalabalık bir cemaat katıldı.

Başkan Bölükbaş yapılan program ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bugün Sakarya'da 40 Kültür Derneği'ni bir araya getirdik. Ülkenin kanayan yarası terör belası, bundan 20 gün önce basın açıklaması yaptık. Terörü lanetledik. Bu günde şehitlerimiz için 40 Kültür Derneği'ni bir araya getirdik. Sakarya-Adapazarı Orhan Camii'nde Kur'an-ı Kerim, Mevlüdü Şerif ile Dini Sohbet düzenledik. Tertip komitesi başkanı olarak ve Cuma Namazı çıkışında Sakaryalı hemşehrilerimize Bin 500-2 Bin kişilik etli pilav, ayran ikram ettik. Tüm şehitlerimizin ruhuna gitsin Allah kabul etsin. Mekanları Cennet olsun. 

Teşekkür Ederiz
Pilav organizasyonunda bize yardımcı olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yaptığı hizmetleri vatandaşlar görüyor. Ayrıca yaptığı bu hizmetlerinden dolayı ona çok teşekkür ediyoruz. Kültür Dernekleri her daim yardımlarını esirgemiyor bizden, kesinlikle bizleri boş çevirmedi. Kendim bir Geyveli olarak, sağ olsun, var olsun, Allah razı olsun kendilerinden. Bugün programımıza katılan, katılamayan eş, dost ile hemşehrilerimize Güneydoğudaki Askerimize, Polisimize Allah kolaylık versin. Herkese çok teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs