Geyve’de Eğitimde Hamle

Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant “Geyve Eğitimde Hamle Projesi-GEHAP” kapsamında tüm okullarımızı ziyaret ederek öğretmen ve idarecilerle toplantı yaptı.
Editör Editör

Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant ziyaretlerinde “Geyve Eğitimde Hamle Projesi-GEHAP” hakkında bilgi verdi.

 Proje kapsamında;
-Sınavlara hazırlık kursları,
-Öğrenci ve veli rehberlik faaliyetleri,
-Öğretmenlerin mesleki eğitimi,
-Öğrencilere yönelik kariyer günleri,
-Öğrenci, öğretmen ve veliler için geziler,
-Başarılı çalışmaların ödüllendirilmesi,
-İlçemiz Karaçam Şehit Recep Demir Ortaokulunda uygulanan “Televizyonsuz Bir Akşam” proje uygulamasının tüm ilçede uygulanması,
-Kitap okuyanların sayısının arttırılması, gibi çalışmalar yapılacağını ve bu çalışmaların ilçemizin başarının arttırılmasına katkı sağlayacağını belirtti.
Proje kapsamında Geyve Kaymakamımız İdris Akbıyık’ın katkılarıyla 5-6-7-8-9-10-11 ve 12. Sınıflara dört adet sınav yapılacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Beşir NALBANT okullarımızdan her ders için 1.Dönem sonu ve yılsonu hedeflerini aldı. Toplantıların 2. Dönem sonu ve yılsonunda tekrar yapılacağını belirterek sürecin değerlendirileceğini söyledi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Beşir Nalbant ziyaretleri sırasında 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında SBS sınavlarına hazırlıkta ve görevlerinde göstermiş oldukları gayretlerden ve başarılarından dolayı Geyve Kaymakamımız İdris Akbıyık tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilen öğretmen ve idarecilerimize ödüllerini verdi.
Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık’tan başarı belgesi alan öğretmenler:
Remzi Şengül-Kazımpaşa OO müdürü,
Seyhan Duman –Hasan Melih Can Ana Okulu Müdürü
Cabbar Uğurlu- Gazipaşa OO öğretmeni,
Banu Tepe- “ “ “
Günay Dumlu “ “ “

Mehmet AYDOĞAN 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs