SML’de Münazara

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri arasında münazara yapıldı.
Editör Editör

Geyve ASML 10-A sınıfı ile 10-B sınıfı arasında yapılan münazara, öğretmenler ve öğrenciler tarafından coşkuyla izlendi.
10-A sınıfı öğrencilerinden Safiye Çürük, Mine Özer, Elif Uzan ve Hanife Tetik “Toplum medyayı yönlendirir.”tezini savundu.

10-B sınıfı öğrencilerinden Emine Dilek, Nurseda Baş, Ömer Faruk Rençber ve Mehmet Aktı “Medya toplumu yönlendirir.”tezini savundu. 10-B sınıfı öğrencilerinden Ahmet Aydın, Elif Türkyolu, Özgür Uysal ve Gurbet Akhan, arkadaşlarının tezini desteklemek için oynadıkları Gangan Dansı çok beğenildi.

Münazaranın jüri üyeliğini ASML öğretmenlerinden Ertan Karaoğlu, Büşra Karakuş ve Esra Uçar yaptı. Jüri, öğrencileri şu kriterlere göre değerlendirdi: Konuyu savunma, Türkçeyi doğru kullanama, beden dili, kaynak sunma ve zamanı iyi kullanmak.
Jüri başkanı Ertan Karaoğlu: “Her iki grup da çok iyi hazırlanmış, seyirciyi etkileyecek bir şekilde konularını sundu. Bizler değerlendirme yaparken zorlandık. 10-B sınıfı1251 puanla birinci, 10-A sınıfı 1241 puanla 2. oldu.”dedi.

ASML müdürü Ahmet Şengül ve müdür yardımcısı Ahmet Akkuş öğrencileri tebrik ederek, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Mehmet AYDOĞAN 
aydogan-mehmet@hotmail.com

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs