Karne Töreni Doğantepe YBOO yapıldı

Geyve Milli Eğitim Müdürlüğü, Doğantepe Yatılı Bölge Ortaokulu’nda Karne Töreni düzenledi.
Editör Editör

Doğantepe YBO’da düzenlen Karne Törenine Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, MEM Beşir Nalbant, Emniyet Amiri Ali Sarıkaya, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Erköse, AK Parti kadın kolları başkanı Aynur Gökdemir, Geyve Belediye Meclis Üyesi Fatma Ayhan Yalçın, Vergi Dairesi müdürü Gaffar Koçak, Mal Müdürü Serdar Suat Aytek, okul müdürleri, köy muhtarı Altan İnönü, öğretmenler ve veliler katıldı.

Programı organize eden MEM şube müdürü Davut Karamehmetoğlu: “2012-2013 öğretim yılı 1.dönem karne töreni Doğantepe YBO salonunda yaptık. Türkçe öğretmeni Meryem Betül Bayram programı sundu.”dedi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başladı. Okul müdürü metin Erdoğan açış konuşması yaptı. Öğrencilerden Beyza Nur Tıngır ve Talha Kaya “Öğretmen Olmak İstiyorum” şiirlerini okudu. Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğrencilerinin oynadığı Muş yöresi halk oyunları beğenildi.

Geyve MEM Beşir Nalbant: “Değerli öğrencilerimiz, karne tatilini hak ettiniz ama Kaymakamımız İdris Akbıyık’ın başlatmış olduğu BİR KİTAP BİR İNSAN kampanyası doğrultusunda kitap okumanızı tavsiye ediyorum.

GEHAP doğrultusunda yapılan deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencilerimizi, onlara destek olan idareci ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Öğretmenin sadece 4 duvar arasında hizmet eden kişi değil, okul dışında da çalıştığını ispatlayan TÜRKÇEM EYVAH oyuncularına teşekkürler…”dedi.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık: “Kaymakamlık bünyesinde 40 tane müdürlük vardır. Ama benim için Milli Eğitim birinci sırada yer alır.
Her zaman söylediğim söz şudur: Önce eğitim, önce eğitim…
GEHAP projemize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Değerli öğrencilerimiz, deneme sınavlarında başarınızın yükselmesi beni çok sevindiriyor.

Karnesinde notu iyi olmayan öğrenciler üzülmesin. Karne her şey demek değildir. İkinci dönem daha çok çalışıp zayıf notlarınızı düzelteceğinize inanıyorum.”dedi.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, elde ettikleri başarıdan dolayı şu öğrencilere hediye verdi:

YBOO sınıf birincisi olan: Ebranur Çoban(6-A), İlayda Uyar(7-A) ve Gülsüm Yanık’a(8-A)
Sakarya il genelinde yapılan Hazır Bulunuşluk Sınavında başarılı olan Kazımpaşa Ortaokulu öğrencileri: 1.Hüsna Hilal Aydın, 2.Görkem Dolgun, 3.Hediye Betül Şengül.

İl Seviye Belirleme Sınavında 100 soruya doğru cevap (700 tam puan) vererek GEYVE ve SAKARYA BİRİNCİSİ olan Kazımpaşa Ortaokulundan HÜSNA HİLAL AYDIN, 2.Cemal Tunce- Cemal Gürsel Ortaokulu, 3.Melek Yetimoğlu- Karaçam Şehit Recep Demir Ortaokulu.
Seviye Belirleme Sınavı ilçede 1.Hüsna Hilal Aydın- Kazımpaşa O, 2.Bilgesu Özata- Geyve O, 3.Aleyna Rençber- Kazımpaşa O.

GeyveHaber/Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs