Usta Öğreticilere Seminer

Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü El Sanatları kurslarında çalışan usta öğreticilere yönelik merkez binada seminerler düzenledi.
Editör Editör
17 usta öğreticinin katıldığı ve 28/01/2013-01/02/2013 tarihleri arasında beş gün sürecek olan seminerler ilçemiz rehber öğretmenlerinden Emre PORİKLİ tarafından verilmekte.

İletişim, Çocukla, Ergenle ve Yetişkinle İletişim, Görgü Kuralları, Yetişkin Eğitimi, İnsan Hakları, Kadın Hakları, Çocuk Hakları, Şiddet ve Çeşitleri, Ekmek İsrafının Önlenmesi konularında seminerler verildiğini belirten Emre PORİKLİ anlatılan konuların usta öğreticilerin çok hoşuna gittiğini ve büyük ilgi gösterdiklerini söyledi.

El Sanatları kurslarındaki usta öğreticilerimizin daha donanımlı hale gelmeleri ve yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmek için seminerleri düzenlediklerini ifade eden Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İrfan KARAÇAYIR seminerlerin verimli geçtiğini ve ayrıca seminerlere katılanlara katılım belgesi verileceğini ifade etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs