Üstün'ün Gündeminde Sedaş Var

AK Partili Ayhan Sefer Üstün, yaşanan sıkıntıların ardından konuşulması gerekenin SEDAŞ’ın dağıtım lisansının iptali olduğunu dile getirirken konuyu Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Yıldız’a da ilettiğini söyledi.


Ali ARICI Ali ARICI
SEDAŞ ZARAR VERDİ
 
“Sakarya’da ki özelleştirme sonucunda kurulan SEDAŞ maalesef Sakarya ile kan uyuşmazlığı yaşadı. hangi köyde bir kahveye gitsek ilk şikayet SEDAŞ’a yönelik oluyordu. Sakarya’da bizi yıpratmak için bir muhalefet partisi kurulsa bize SEDAŞ kadar zarar veremezdi”
 
LİSANS İPTALİ
 
“Bu konuda denenmedik yol kalmadı. Artık SEDAŞ ile ilgili konuşulacak bir şey kalmadı. Konuşulacak tek şey var. Bizim artık Sakarya’ya nasıl elektrik geleceğini değil; SEDAŞ’ın lisans iptalini konuşmamız gerekiyor.
 
BAKANA İLETTİK
 
“Ben Sayın bakanımıza konuyu söyledim. 10 gün önce bir araya geldik. Ben kendisine ‘SEDAŞ konusunda yaşanan mağduriyetler yaşanmıştır. Artık burada konuşulması gereken konular farklıdır. Artık SEDAŞ konusunda lisans iptalini konuşmanın vakti gelmiştir’ dedim”
 
TOÇOĞLU DEVAM ETMELİ
 
“Şu an görevde olan Zeki Toçoğlu bizim ağabeyimizdir. Kendisini ve başarılı çalışmalarını destekliyoruz. Kendisinin önümüzde ki dönem de Başkanlık görevini devam ettirmesini istiyoruz. Seçimlerde 16 ilçeyi ve Büyükşehir’i çok rahat almalıyız.”
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs