Vali Büyük’ten Geyve Ziyareti

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Geyve’yi ziyaret etti. Vali Büyük’ün Geyve ilçesini ziyaretinde; Geyve Hükümet Konağı ve Adliye’nin yeni yeri belli oldu.
Editör Editör

Geyve Hükümet Konağının bir deprem geçirmesinden dolayı hasarlı olmasından dolayı yeniden yapılması için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük kendisine eşlik eden Sakarya İl MEM Selim Yavuz Sandıkçı ile beraber Geyve’ye yaptığı inceleme gezisinde; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Belediye Başkanı Murat Kaya ve Geyve MEM Beşir Nalbant, yeni Hükümet Konağının yapılacağı yer ile METEM ek binası, İHL inşaatı, ANA Okulu ve Osmangazi Okullarını gezdirerek gerekli bilgiler verdi.

Kaymakam Akbıyık ve Başkan Kaya, Tepecikler Mahallesi İstanbul Caddesi ve Rauf Denktaş Caddesi’ne bağlantısı olan arsanın inşaat alanı olduğunu ifade etti. Arsa sahibi olan Tahsin K.’nın her türlü kolaylığı da gösterdiğini söyledi.

Vali Büyük; yaptığı kısa açıklamasında Arsanın yerinin çok uygun olduğunu, inşaata bir an önce başlanılarak kısa sürede tamamlanması için ne gerekiyorsa yapılacağının bilinmesini istedi.

Vali Büyük; Geyve Osmangazi Okulu bahçesinde bulunan çocuklara kitap ve miniklere de şeker ikram etti.

daha sonra Yörükler mahallesi’ne uğrayan Vali Büyük ve beraberindeki heyet kahvehanede oturan vatandaşların büyük, küçük herkesin hal ve hatırlarını sorarak tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Kendilerine ikram edilen çayı içip yorgunluk attı.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs