MHP'de İl Başkanı Levent Bülbül oldu

Hendek İlçe Başkanı Levent Bülbül İl Başkanlığına atandı!

Ali ARICI Ali ARICI

Genel Merkez tarafından Ankara'ya çağrılan MHP Hendek İlçe Başkanı Levent Bülbül'ün ataması teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin tarafından yapıldı.

İl Başkanlığı kurmak için görevlendirilen Levent Bülbül, Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Kazıcıoğlu ile birlikte görevi almak için Ankara'ya gitti..

MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin'den kapatılan MHP İl Başkanlığını kurmak için yetki alan Levent Bülbül Ankara yolunda açıklamalarda bulundu..

2009 yılından beri siyaset yapan Bülbül genel merkez tarafından kendisinin seçilmesinin onur verdiğini söyleyerek şunları ifade etti: “Önemli bir sorumluluk verildi. Genel merkez tarafından. Verilen bu göreve layık olmaya çalışacağız. Şimdi bundan sonra çalışma arkadaşlarımızı belirleyeceğiz. Olayın sadece genel merkez boyutu yok. Tabanın da kabul etmesi gerekiyor. Önümüzde bir seçim var. Bu seçimde de doğru tercihler yapmak için çalışacağız.”

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs