MHP'de İlçe Başkanları Devam Dedi

MHP'li 13 ilçe başkanı 'Yaranın derinleşmemesi için' devam kararı aldı


Ali ARICI Ali ARICI

Geçtiğimiz günlerde MHP İl Başkanlığı, genel merkez tarafından kapatılmıştı. İlçelerdeki durumun ne olacağı merak konusu olurken, dün toplanan 13 ilçe başkanı devam kararı aldı. Hendek ve Serdivan İlçe Başkanları ise toplantıya katılmadı.

GENEL MERKEZ KARARIYLA

13 ilçe başkanı adına konuşan MHP Adapazarı İlçe Başkanı Hasan Pınarcı, “Bildiğiniz üzere 4 Kasım Kurultayından sonra yaşanan süreçte ve daha sonrasında 7 Şubat günü İl Teşkilatımız, Genel Merkez kararıyla kapatılmıştır” dedi.

GÖREVE DEVAM

Sakarya’daki ülkücülerin iradesi olarak görevini yürüten il yönetiminin kapatılmak suretiyle görevden uzaklaştırıldığını söyleyen Pınarcı, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sakarya’da aldığı bu yaranın daha da derinleşmemesi için, gerek yönetim kurullarımız ve istişarelerimiz doğrultusunda ilçe başkanları olarak yönetim kurullarımızla göreve devam kararı alınmıştır.” şeklinde konuştu.

YENİ İL BAŞKANI KİM OLACAK?

Kararın bütün ilçe başkanlarını kapsayıp kapsamadığı sorusu üzerine Pınarcı, kararın altında 13 ilçe başkanının imzası olduğunu belirtti. Pınarcı ,diğer üç ilçe başkanı ile ilgili herhangi bir yorumda bulunmadı. Yeni il başkanlığı için Hendek İlçe Başkanı Levent Bülbül’ün hakkında çıkan haberler anımsatıldığında ise Pınarcı, konuyu gazetelerden öğrendiğini, konu hakkında bir malumatının olmadığını ifade etti.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs