Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır

Çiçeği burnunda il başkanından iddialı açıklama geldi.


Ali ARICI Ali ARICI

Önceki gün MHP Genel Merkezi tarafından Ankara'ya çağrılıp İl Başkanı olarak atanan Levent Bülbül gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Bülbül “Bundan önceki başkanlarımız gibi çok çalışacağım fakat her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır” dedi.

 
Doğru tercihler yapacağız

Şahsıma önemli bir sorumluluk verildi diyen Bülbül “Genel merkez tarafından verilen bu göreve ben ve oluşacak olan yönetimim sonuna layık olmaya çalışacağız. Bundan sonraki süreçte çalışma arkadaşlarımızı belirleyeceğiz. Olayın sadece genel merkez boyutu yok. Bir de tabanın kabul etmesi gerekiyor. Önümüzde bir seçim var. Bu seçimde de doğru tercihler yapmak için çalışacağız” dedi.

Biz de onu uygulayacağız

MHP teşkilatının bir parçası olduğunu vurgulayan İl Başkanı Bülbül, nasıl bir seçim stratejisi uygulayacaksınız şeklindeki soruya “Daha önceki başkanlarımız nasıl çalıştıysa aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Tabi ki her yiğidin farklı bir yoğurt yiyişi vardır. Biz de onu uygulayacağız. Tek maksadımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidar olması ve halkımızın sorunlarını çözmesidir” şeklinde yanıtladı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs