Saadet Partisi "Köylüyü Milletin Efendisi"Yapacağız

Saadet Partisi İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu, SP Geyve yönetim kurulu, SP İl Başkanı Eyüp Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Geyve’de kahve ziyaretlerine başladı. Saadet Partisi Geyve İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu, organize ettiği ekiple mahalleleri yeni üye ve güncelleme yapmak için, İl Başkanı Eyüp Yıldırım ile beraber Geyve’ye adeta bir çıkartma yaptıklarını ifade etti.
Editör Editör

DışPolitika’da İflas Ettiler
Yıldırım, kahve sohbetlerinde dış politikaya değinerek Türkiye'ye Patriot füzelerinin yerleştirilmesi, İsrail'in Şam'ı vurması ve Fransa'nın Mali'yi işgalini eleştirdi. "AK Parti dış politikada iflas etmiştir. Ne yazık ki taşeronluk vazifesi ifa etmektedir" diyen Yıldırım, AK Parti'nin adeta kendisine verilen rolü yaptığını söyledi.

Libya’nın İşgaline Yardım Etti
"Taşeronluk kelimesinin altını çiziyorum. Çünkü AK Parti döneminde Irak'ta 1,5 milyon Müslüman öldürüldü. Irak yerle bir edildi. Bunda iktidarın sorumluluğu yok mu? Libya'da 30 bin insan öldürüldü. Türkiye, Kıbrıs Barış Harekâtı sırasında bize destek olan Libya'nın işgaline yardım etti" diye eleştirdi.

İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Türkiye gündemini şu sözlerle ifade etti;

Gidilen Yol Yanlış
"Terör konusunda gidilen yol yanlış. Türkiye savaşın ortasında kalabilir. Bu oyunu bozmamız lazım. İstatistiki verilere bakıldığında AK Parti iktidara geldiğinde işsizlik yüzde 6 idi. Bugün yüzde 9.1'dir. Yüzde elli artış var. Bunun yansıması, kapkaç olur, hırsızlık olur, yankesicilik olur, ahlaksızlık olur, fuhuş olur, terör olur. Biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar. Bu ekonomik etkilerin terörün doğmasında, beslenmesinde payı var mı? Hiç düşündük mü? Terör olaylarının yoğun olduğu bölge, işsizliğin en yoğun olduğu bölgedir."

“Köylüyü Milletin Efendisi yapacağız”
Tarım kesimine destek olmak, zor durumda olan çiftçilerin dertlerini dinlemek ve çözüm önerilerini paylaşmak amacıyla kış ayları boyunca yoğun bir şekilde gerek ilçe teşkilatlarımız gerek il teşkilatımız köylerimizde ziyaretler gerçekleştirmiş ve köylümüzü dinlemiştir. Gördüğümüz tablo şudur ki çiftçi AK Parti iktidarında daha da perişan olmuştur. Destekler alacağız diye daha fazla borç batağına sürüklenmiştir.

En Fakir Zümre
Nüfusumuzun yaklaşık üçte biri köy ve kasabalarda, tarımla geçinmektedir. Bu 25 Milyon insan demektir. Tarımın Milli gelirdeki payı %11 dolayındadır. Çiftçi, köylü, ülkenin en fakir zümresidir. Ortalama yıllık fert başına Milli geliri Bin dolar mertebesindedir. Ülkemizdeki çiftçiler çok zor şartlar altında tarım ve hayvancılık yapmaktadır.

Boşuna Övünüyorlar
Çiftçilerimizin ve tarım sektörünün durumu her geçen gün daha da kötüleşmektedir. Öyle ki bir tarım ülkesi diye övündüğümüz Türkiye bu sene sap-saman ithal eder duruma düştü veya düşürüldü. Tarım bakanlığı ve AK Parti yetkilileri: “Bitkisel ve hayvansal üretimi destekliyoruz, teşvik ediyoruz, üretimi artırdık, bitkisel üretimi ve hayvancılığı geliştirdik.”diye övünüyorlar. SAP-SAMAN İthal Ediliyor
Buna rağmen Türkiye hala pek çok bitkisel ürünle karkas et ve canlı hayvan ithali devam ediyor. Önce hayvan yemi olarak sadece kesif yem(mısır, Soya v.s.)ithal ederken şimdi kaba yem de yani SAP-SAMAN da ithal ediliyor.

Üretimde Kota Kalkacak
Saadet Partisi’nin iktidarında; tarım politikalarını IMF kontrolünden kurtaracağız. Üretimde kotaları kaldıracağız. Tarım desteklerini ürün üzerinden yaparak yeterli seviyeye çıkaracağız. Ucuz kredi imkânı sağlayan “Çiftçi bankacılık Sistemi” kuracağız. Borsası kurulabilen her ürün için en uygun illerde borsalar oluşturacağız. Hayvancılığın geliştirilmesine özel önem verilecek ve yem sanayi ile meraların ıslahı için her türlü destek sağlanacağının altını çizerek tekrardan köylüyü milletin efendisi yapacağız.

Siyaset Yapmak Her Partinin Harcı Değildir!
Köylü halkın üretim anlamında bitme aşamasında olduğunu belirten Özer, "Çözüm siyasette? Siyaseti de milletin menfaatleri için yapan tek parti ise Saadet Partisi'dir. Halktan kopmadan doğru siyaset yapmak her partinin harcı değildir." diye konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs