DP’den Açıklama

DP Geyve ilçe başkanı Mehmet Avcı Geyve öğretmenevi ile ilgili bir açıklama yaptı. Geyve Kültür Merkezi ve Öğretmenevi binasının resmi kurumlara tahsis edileceğine dair tepkiler sürerken bir açıklama da DP ilçe başkanı Mehmet Avcı yaptı.
Editör Editör

Avcı'nın basın açıklaması;
Depremde ağır hasar gören ve Valilik tarafından acil olarak yıkılması gündeme gelen Geyve Hükümet binasının geçici olarak İlçemizde Kültür merkezi ve öğretmen evi olarak kullanılan binada hizmet edeceğinin bilgisini almış bulunmaktayım.

Ümit ediyorum ki bu karar alınırken gerekli araştırma muhakkak yapılmıştır. Geçici de olsa Hükümet binası olarak halkımıza hizmet verecek olan binanın tüm vatandaşlarımızın rahatça ulaşabileceği bir yer olması gerekmektedir. Benim şahsi kanaatim de resmi kurumların geçici olarak bu binada hizmet vermesidir. Fakat bu olurken de bizlerin üzerinde büyük emekleri bulunan öğretmenlerimiz mağdur edilmemelidir.
Yetkililerin bu konuda öğretmenlerimize destek olacağına yürekten inanıyor, saygılarımı sunuyorum.

Mehmet AVCI
DP İlçe Başkanı

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs