Hırsızlar Kablo ve Mazgalları Çaldı

Geyve Belediyesine ait su deposu, çay kenarı peyzaj çalışmalarının elektrik kabloları ve yeni yapılan hayvan pazarının su gider mazgallarını çaldılar.

Editör Editör

Geyve Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre belediyeye ait üç yerde hırsızlık olayı meydana geldi.

Geyve içme suyu ana deposuna giren hırsızların 10 adet asbest su borusu tamir malzemelerinin tamamının çalındığını maddi kaybın 3 Bin TL nin üzerinde olduğunu belirtti.

Geyve ilçesinde güzel bir görünüme kavuşan çay kenarı peyzaj çalışmasında yapılan ve metresi 5,25TL olan 500 metre antikron yer altı elektrik kablolarının tamamının çalındığını ve kabloların maddi kaybının 2Bin625 TLolduğu bildirildi. Ayrıca ilçede yeni yapılan modern hayvan pazarının mazgallarının tamamen çalındığı ve maddi kaybın büyük olduğu söylendi.

Geyve Belediyesi bu hırsızlık olayları ile alakalı suç duyurusunda bulundu ve duyarlı vatandaşlarımızı bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını, bu olayların Geyve Belediyesine toplam zararının 10 Bin TL nin üzeride olduğunu beyan etti.

Emniyet güçlerince geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs