GEYVE’YE YENİ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MERKEZİ YAPILACAK

Geyve İlçesine Yeni ve Modern Bir Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi İçin İlk Görüşme Yapıldı.

Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve’ye yeni modern bir Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi yapılabilmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar ile görüştü.

Geyve’ye Yeni Modern Bir Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi Yapılacak.

Geyve ilçesine yapılacak olan yeni Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi ilçenin ve Pamukova ve Taraklı bölgelerinin tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek kapasitede olacak.

Başkan Kaya; “HAYIRLI OLSUN”

 Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yaptığı açıklamada ; “Sakarya Milletvekilimiz Şaban Dişli Bey’in yoğun gayretleri ile yeni Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi’ni ilçemize kazandıracağız. Yapacağımız yeni Merkez sadece ilçemize değil tüm bölgeye Taraklı ve Pamukova’ya da hitap edecek şekilde olacak. Her zaman söylüyoruz. Geyve’yi geleceğe güvenle taşıyoruz ve taşımaya da devam edeceğiz. Başka Milletvekilimiz Şaban Dişli olmak üzere, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Geyve halkı her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Hayırlı Olsun.” Dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs