Vergi Haftası Nedeniyle, Akbıyık'ı Ziyaret

Türkiye genelinde Vergi Haftası olması nedeniyle Geyve Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçak ve Geyve Mal Müdürü Serdar Suat Aytek Kaymakam Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Editör Editör

Geyve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Zafer Özgür Demir, SMMO Geyve Temsilcisi Ayfer Mert İle Vergi Dairesi şefi Zeki Aytan’inde katıldığı ziyarette vergi haftası nedeniyle Kaymakam İdris Akbıyık’a çiçek ve çikolata takdim edildi.

Geyve Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçak; Vergi Haftasının Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerinde benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla düzenlendiğini belirtti. Koçak; Verginin, toplumun gelişimindeki önemine değinerek daha iyi hizmet alabilmek için herkesin kazancına göre vergisini sağlıklı bir şekilde ödemesi gerektiğini” ifade ederek Geyve’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vergi Haftası nedeniyle yaptıkları ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, kurumun görev sahasına giren konular ve Geyve Vergi Dairesi ile Mal Müdürlüğünün hizmet sunumu konusunda değerlendirmelerde bulunarak tüm çalışanların Vergi Haftasını kutladı.

Kaymakam Akbıyık: “Vergi, Devletimizin en büyük gelir kaynaklarından birisi olup, kalkınmanın temelini oluşturmaktadır. Bu yüzden vergi bilincinin topluma yayılması gerektiğini ifade ederek, verginin tüm toplum olarak sunulmasını beklediğimiz kamu hizmetlerinin daha mükemmel olabilmesinin teminatı olması açısından önemini insanlarımıza çok iyi anlatılması gerektiğini belirtti. Ülkemizde tüm kamu giderlerinin vergiler yoluyla karşılandığını belirten Kaymakam Akbıyık: “Kendi yaşamımızda bize kolaylık sağlayacak hizmetlerin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza iyi bir eğitim, güvenli bir gelecek ve kaliteli bir yaşam bırakmak istiyorsak tüm işletmeler ve vatandaşlar olarak üzerimize düşen görevi yaparak vergilerimizi zamanında ödemeliyiz. “Vergi Haftası” nedeniyle tüm vatandaşlarımıza ve vergi mükelleflerimize huzur ve güven ortamı içinde bol kazançlar diliyorum.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs