Milli Eğitim Müdürü Canbal’a Veda Yemeği

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Kalite Geliştirme daire başkanı olarak atanınca, Ankara'ya uğurlama yemeği düzenlendi.
Editör Editör


KATILIM ÇOK OLDU

Geyve Milli Eğitim müdürlüğünün düzenlediği yemeğe; kaymakamlık yazı işleri müdürü Atilla Vardar, belediye başkanı Murat Kaya, Savcı Esra Gülcan ve Mecit Alemşah Çetin, AK Parti ilçe başkanı Muhittin Irmak, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Alaattin Dişli, Mehmet Gevherli ve Serkan Korkmaz, Teftiş kurulu başkanı, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, Taraklı MEM yardımcısı Yavuz Şengül, Karasu Meslek Lisesi Müdürü Ali Salim, Karasu İmam-Hatip Lisesi müdürü Halit Er, Geyve Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan, Eğitim Birsen Geyve Temsilcisi İbrahim Özkan, İlçe Gıda ve Tarım müdürü Hamdi Yel, Mal Müdürü Serdar Suat Aytek, Vergi Dairesi müdürü Gaffar Koçak, Tapu Müdürü Perihan Tatlı, daire amirleri, öğretmenler, Geyve Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda Geyveliler katıldı.


Programın açılış konuşmasını yapan öğretmen Mehmet Aydoğan:"Bu akşamki yemekte hüzün ve sevinci bir arada yaşıyoruz. Hüzünlüyüz çünkü; sevdiğimiz, işinin ehli, kendini eğitime adamış, ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Salih Canbal hocamız Geyve'den ayrılıyor.

Sevinçliyiz çünkü; müdürümüzü daha önemli, daha üst bir görev olan Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Kalite Geliştirme daire başkanı olarak, Ankara'ya uğurluyoruz. Emekli olan personel Harun Işık'a da ikinci baharında sağlık ve mutluluklar diliyoruz."dedi. MEM Salih Canbal, Harun Işık'a Başarı Belgesi verdi.


GEYVE'NİN YERİ BAŞKADIR

Mehmet Salih Canbal yaptığı veda konuşmasında özetle şunları söyledi: 24 Mart 2014'ten beri Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptım. Bu sür içerisinde idareci, öğretmen, veli ve öğrenci ilişkilerinde yapıcı olmaya çalıştım. TEOG ve YGS'ye hazırlık kurslarının açılmasını teşvik ettim. Okul müdürü ve öğretmen arkadaşlarımla el ele vererek yaptığımız çalışmalar sonunda; Geyve, TEOG sınavlarında 8'incilikten Sakarya'da ilk sıralara yükseldi.

YGS sınavlarında liselerimizdeki öğrencilerimizin bir yüksek öğrenime yerleşme oranı yüzde 70'lere çıktı.

Eğitimdeki amacımız; öğrencilerimizi vatanını, milletini, bayrağını seven; ailesine ve kendisine faydalı olabilecek, iyi ahlaklı, çalışkan birer insan olarak yetiştirmektir .

Zaman birlik, beraberlik, kardeşlik zamanıdır. Bölmek değil, bütünlemek zamanıdır. Daha güçlü ve müreffeh bir ülke olabilmek için milli ve manevi değerlere sahip çıkan gençlere ihtiyacımız vardır.

Osmanlı Devletinin manevi kurucusu Şeyh Edebali'nin "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın." sözünün anlamını, öğretmen olarak önce bizler bilmeliyiz. Sonra da çocuklara öğretmeliyiz. Bizler eğitimci olarak, öğrencilerimize bilginin yanında maneviyatı da vermek zorundayız.

Benim gönlümde, Geyve'nin yeri bir başkadır. Gönlüm ve Ankara'daki kapım tüm Geyvelilere açıktır. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum, siz de hakkınızı helal ediniz.


TEŞEKKÜRLER

Geyve belediye başkanı Murat Kaya, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Alaattin Dişli, Geyve Milli Eğitim şube müdürü Tahir Taş, 16 ilçenin Milli Eğitim Müdürü adına gelen Erenler MEM Koray Oktay Özten, Karasu Meslek Lisesi müdürü Ali Salim, Geyve Halk Eğitim müdürü Mustafa Doğan, Geyve Eğitim Birsen başkanı İbrahim Özkan, Milli Eğitim Memuru Jale Erkovan Salih Canbal'a hediyelerini verirken Geyve'deki hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, yeni görevinde başarılar dilediler.

Gültekin Soyal Tesisleri’nde yapılan veda yemeği çay sohbeti ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


Mustafa Hamdullah ERGİN- Mehmet AYDOĞAN

GEYVE HABER

NOT: Fotoğraflar eklenecektir.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs