Kaymakamlık Kitap Dağıttı

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık'ın "Bir Kitap, Bir İnsan" projesi dahilinde başlattığı programda okul yöneticilerine kitap dağıttı.
Editör Editör

"Eğitime Destek" amacı ile başlatılan "Bir Kitap, Bir İnsan" projesi kapsamında, Geyve Kaymakamlığı'nın bir Kültür Hizmeti olarak kişisel gelişim uzmanı Mustafa Turan tarafından kaleme alınmış "Değerler Eğitimi" isimli eseri, Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi Mimar Mehmet Coşkun Konferans Salonu'nda öğrencilere verilmek üzere dağıttı.

Programa; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, İlçe MEM Mehmet Salih Canbal, ME şube müdürleri, okul yöneticileri ile öğrenciler katıldı. Programın sunumunu GAİHL müdür yardımcısı İbrahim Özkan yaptı.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık: "Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı kutlamaları ülkenin her tarafında yapıldı. Bizde 100. yılın anısına, gençlerimize başarılı öğrencilerimize Çanakkale'yi ve kendi değerlerimizi tanıtmak amacı ile Yazar Mustafa Turan hocamızdan ricada bulunduk. Geyve kaymakamlığı ile hayırsever vatandaşlarımızın katkısı ile bastırılan bu kitapları dağıtacağız. "şeklinde konuştu.

Geyve İlçe MEM Mehmet Salih Canbal: "Geyve kaymakamlığının başlattığı "Bir Kitap, Bir İnsan"projesi kapsamında Geyve'de İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık'ın katkıları ile 15Bin'e yakın kitap dağıtılmıştır. Ayrıca bu proje kapsamında çeşitli kurum ile kuruluşların da katkıları ile okullarımız birer kütüphaneye dönüşmüştür. Kitap okumanın başarıya dönüştüğünü ilçemizin TEOG ortak sınavlarında il 2. si olarak görmekteyiz. 


Bizler de kaymakamlığın önderliğinde bu projenin başarıya ulaşması için canla, başla çalışıyoruz. Bir öğrencimize bir sayfa daha kitap okutabilmek için öğretmen arkadaşlarımız yoğun çalışma içerisindeler. Bugün burada daha iyi anlıyoruz ki; milli ve manevi değerlerinden yoksun yetişen nesil ne kendine ne ailesine ne de vatanına fayda sağlamaz. Bizler bu durumun farkında olarak kitap okumalı ve okutmalıyız. Peygamber Efendimiz(S.A.V.) "İslam, Güzel Ahlaktır."diyor. Bizlerin de değerler eğitiminden anladığı "Güzel Ahlaktır." 


Peygamber Efendimiz(S.A.V.) bir sahabinin kendisine "Ya Resulullah bana yapabileceğim öyle bir iş öğret ki ben onu yapınca Cennet'e gireyim."sorusuna cevaben "Öyle ise iyi bir insan ol" diye cevap verir.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


İlçe MEM Mehmet Salih Canbal

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık

GAİHL Müdür Yardımcısı İbrahim Özkan

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs