CHP'de Atilla Nöbeti, Akyel'e Devretti

Bir yılı aşkın süredir Geyve CHP ilçe Başkanlığı'nı sürdüren Atilla Zeytinoğlu, nöbeti eski ilçe başkanlarından Erol Akyel'e devretti.
Editör Editör

Tüzük gereği "Boşalan ilçe başkanlığına yönetim kurulu kendi içinden veya partili üyelerden birini seçer" der. CHP ilçe yönetim kurulunun yaptığı oylamada Erol Akyel, ilçe başkanlığına oy birliği ile getirildi.
Erol Akyel'den boşalan yönetim kurulu üyeliğine de yedek üyelerden Feyyaz Çakır getirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Atilla Zeytinoğlu: "2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde görev almak isteyen, aday olmak isteyen arkadaşlarımın daha demokratik, daha eşit şartlarda olmaları için üzerimde taşıdığım ilçe başkanlığı sıfatımın arkadaşlarımın üzerinde herhangi bir olumsuzluk yaratmaması için ilçe başkanlığını bırakıyorum.
Arkadaşlarımla birlikte ileride şartların uygun olması halinde CHP'nin bana vereceği her görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin kuşkusu olmamasını isterim.

Arkadaşlarımın her zaman yanlarında olacağımı belirtir. Yeni başkan ve yönetime başarılar dilerim" dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs