Misafir Öğrenciler'den Belediye Ziyareti

Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetiminin, Türkiye-İngiltere Ülkeleri Okullararası Kültürel Köprü Projesi Kapsamında misafir ettiği İngiliz Öğrenciler ziyaret Geyve Belediyesi'ni ziyaret etti.

Editör Editör

Türkiye-İngiltere, okullararası kültürel köprü projesi kapsamında, İngiltere'den gelen ve GAİHL'nde misafir edilen 10 öğrenci ve 2 öğretmen PAGET HİGH SCHOOL dan gelen öğretmen Phil Dust ile Lubs Ali, öğrencilerden Charletbe Nash, Ernesta Gineiklte, Iqra Shakir, Mitcheu Sloan, Kamran Hussain, Arossa Safdar, Hassan Ahmed, Halime Ahmed, Gulparea Mumtaz ve Beth Holland, Geyve'ye gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

Misafir öğretmenleri Rukiye Mazlum ile Buğra Mazlum; öğrencileri de GAİHL öğrencilerinden Melih Talha Bilgin, Serkan Yıldız, Bekir Kılıç, Betül Arıcıoğlu, Merve Yüce, Beyza Kaya, Rabia Özkan, Duygu Özdemir, Ebru Özdemir ve Rumeysa Özkaya evlerinde ağırlıyor.

İlk ziyaretlerini Geyve Belediyesi olarak başlayan grup, Belediye Başkan Vekili Neşet Çakır'ı ziyaret etti. Başkan Vekili Çakır; gelen misafirleri ile yakından ilgilenerek anılarını sordu ve misafir öğretmen Lubz Ali’ye çiçek verdi.

Türkçe ve İngilizce yapılan konuşmalar; İngilizce öğretmenleri Buğra Mazlum ile Rukiye Mazlum tarafından tercüme edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs