AK Parti'den Muhteşem Umurbey Çıkartması

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci ile Birlikte yapılan Umurbey Mahalle Mitingi Muhteşemdi.
Editör Editör

Umurbey’li seçmenlerin büyük ilgi gösterip yakından ilgilendiği AK Parti Milletvekili adayı Ali İnci AK Parti’ye gösterilen teveccühün kesinlikle karşılıksız kalmayacağını ifade ederek “7 Haziran’da AK Partimize ve bizlere sahip çıkılması demek, yatırımların, ekonomik büyümenin, hizmetin ve atılımın devam etmesi demek olacak” şeklinde konuştu.

Umurbey’li AK gençlerin meşaleleri eşliğinde Umurbey Mahallesi'ne gelen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve AK Parti Milletvekili adayı Ali İnci adeta gövde gösterisi yaptı.

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Ali İnci Geyve Umurbey Mahallesi'nde halka hitap etti.

Umurbey Mahallesi Muhtarı Osman Önal kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak konuşmasında, yaklaşan seçimlerin önemine değindi.

Umurbey Mahallesindeki Mitinge AK Parti Milletvekili adayı Ali İnci, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, APEK Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Karasakal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir, Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç, Yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık vatandaş katıldı.

Miting alanına girişte gençlerin meşaleleri ile karşılanan Başkan Kaya ve Milletvekili adayı Ali İnci Umurbeylilere selam verip sevgi gösterisinde bulunurken, hanım misafirler aşırırı kalabalıktan dolayı zaman zaman zor anlar yaşadı.

Belediye Başkanı Murat Kaya; başarılı olmak ve sorunların giderilmesi için Ankara’da bir ağabeyin olması gerektiğini belirtti. Çok iyi tanıdığı Ali İnci’nin ilçenin sorunlarının giderilmesinde yardımcı olabileceğini ifade etti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci; seçimin önemine değindi ve uygulanan başarılı milli politikanın sürmesi için iktidarın artan bir destek ile güçlendirilmesini istedi. İlçeyi çok iyi tanıdığını, Murat Kaya’yı çok iyi tanıdığını seçilince her konuda yanında olacağını açıkladı. Milletvekili adayı Ali İnci AK Parti’ye gösterilen teveccühün kesinlikle karşılıksız kalmayacağının altını çizerek, “7 Haziran’da AK Partimize ve bizlere sahip çıkılması demek, yatırımların, ekonomik büyümenin, hizmetin ve atılımın devam etmesi demek olacak” şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs