İngiltere'den Gelen Öğrencilerden Kaymakamlık Ziyareti

Türkiye-İngiltere kültürel köprü projesi kapsamında; İngiltere'den öğrencilerden Charletbe Nash, Ernesta Gineiklte, Iqra Shakir, Mitcheu Sloan, Kamran Hussain, Arossa Safdar, Hassan Ahmed, Halime Ahmed, Gulparea Mumtaz ve Beth Holland ile öğretmen Phil Dust ile Lubs Ali, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret etti.
Editör Editör

Kaymakam İdris Akbıyık misafirlerini kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. Akbıyık bazen İngilizce konuşarak bazen de tercümanlık yapan İngilizce öğretmeni Buğra Mazlum aracılığı ile misafirlerinden kişisel düşüncelerini sordu. 


Gelmeden önceki Türkiye düşünceleri ve geldikten sonraki düşünceleri arasındaki farkı öğrenmek istediğini ifade etti. Öğrenciler ve öğretmenleri; Türkiye'nin ve Türk insanını tanımanın keyfini yaşadıklarını ev sahipliği yapan ailelerden olan memnuniyetlerini belirtti. Kaymakam Akbıyık; misafirlerine içinde hediyeler olan çantalar hediye etti.

Türkçe ve İngilizce yapılan konuşmalar; İngilizce öğretmenleri Buğra Mazlum ile Rukiye Mazlum tarafından tercüme edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs