Devlet Hastanesinde “Acil Durum Tatbikatı” Yapıldı

Yapılan tatbikatta; Olası bir yangında-dumanda tahliye, merdivenle kurtarma, hava minderine atlama, yangın tüpü kullanma gibi konularda uygulamalı tatbikatlar yapıldı.
Editör Editör
Konu ile ilgili olarak, Geyve Belediyesi İtfaiye Amiri Ali Arslan: "tatbikatlarımızdan birini de Geyve Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirdik.

Öncelikle, bizlere desteklerini esirgemeyen Sakarya Büyükşehir İtfaiyesi Eğitim Birimlerine çok teşekkür ederiz. Hastaneye duman vererek tahliye-boşaltma çalışmaları yaptık.

Daha sonra ise sırasıyla; Merdivenle yaralı – hasta kurtarma çalışmaları ve pencerelerden hava minderine atlama çalışmaları gerçekleşti. Tatbikatın son bölümünde yangın söndürme-yangın tüpü kullanma çalışmaları yapıldı.

Görevli personele önce sözel bilgiler verildi daha sonra sırayla tüple yangına müdahale eğitimi verildi. Tatbikatımız sırasında bizlere desteklerini esirgemeyen; Geyve Devlet Hastanesi Yönetimine ve personeline, Sakarya BŞ İtfaiye Eğitim Birimine şükranlarımı sunarım.”
dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs