Necip Fazıl, Alifuatpaşa’yı Coşturdu

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, 2.Geleneksel Bahar Şenliği ve Kermes Programıyla Alifuatpaşa’yı coşturdu.
Ali ARICI Ali ARICI

Alifuatpaşa beldesindeki Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğretmen, öğrenci ile velilerinin düzenlediği kermes ve bahar şenliklerine; Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, AFP belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, Belediye Encümen Üyeleri, Milli Eğitim Şube Müdürü Davut Karamehmetoğlu, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İrfan Karaçayır, okul müdürleri ve çok sayıda halk katıldı.


Program, Hendek ’ten gelen FOLKEM Kulübü destekli Üniversite öğrencilerinin halkoyunları ekibi ile Yeni Yüzyıl Ortaokulu öğrencileri halkoyunları ekiplerinin katılımıyla renklendi.


Alifuatpaşa Cumhuriyet Ortaokulu’nun Geyve yöresi halkoyunları ekibinin gösterileriyle açılış yapıldı. Ardından FOLKEM, Yeni Yüzyıl Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve Cemal Gürsel Ortaokulu Halkoyunu Ekiplerinin hazırlamış olduğu; Zeybek, Adıyaman, Artvin, Karadeniz, Muş, Antep, Trakya Kız Karşılaması halkoyunları gösterileri ile devam etti.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR
Programa ilişkin olarak Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Müdürü Mesut Türedi: “ 2. Sini düzenlediğimiz Bahar Şenliği ve Kermes Programımıza gösterilen ilgi bizleri onurlandırdı. Programın hazırlık aşamasında bizlere her konuda destek veren, canla başla çalışan velilerime, Halk oyunları alanında okulumuzun öğrencilerini üst seviyelere ulaştıran Sevim Saniye Bekel hocamıza ve tüm öğretmenlerime çok teşekkür ederim.

Ayrıca yoğun programlarına rağmen bize zaman ayırarak programımızı şereflendiren Sayın Kaymakamımız İdris Akbıyık başta olmak üzere; tüm protokole şükranlarımı sunarım. Göreve geldiği günden beri her konuda yanımızda olarak bizleri destekleyen, isteklendiren Alifuatpaşa Belediye Başkanımız Şuayip Erkan Çalık’a minnettarız.

Programa, Hendek ’ten gelen FOLKEM Kulübü destekli Üniversite öğrencilerinin halkoyunları ekibi ile Yeni Yüzyıl Ortaokulu öğrencileri halkoyunları ekibi, Cumhuriyet Ortaokulu ve Cemal Gürsel Ortaokulu ekipleri katılımda bulunarak bizleri onurlandırdı, şenliğimize şenlik kattılar, kendilerine sonsuz teşekkürler.


Son olarak programımıza kostüm konusunda sponsorluk yapan İstanbul Ateş Kostümcülük’e teşekkür ederim. İnşallah 3.yılımızda daha farklı ve geniş kapsamlı bir programda buluşmak dileğiyle hoşça kalınız.”dedi.

Mehmet AYDOĞAN
Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs