CHP Geyve Teşkilatının Yeni Binası Açıldı

CHP Geyve teşkilatı yeni binasına taşındı.
Editör Editör

CHP Kadın Kolları Başkanı Sabiha Işık ile CHP Geyve ilçe Başkanı Erol Akyel birlikte töreni yönetti.

Saygı Duruşu yapıldı. İstiklal Marşı okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Geyve ilçe teşkilatı, düzenlenen törenle yeni binasında faaliyetine devam edeceğini açıklayan CHP Geyve ilçe Başkanı Erol Akyel: "Siyasetin temel taşı partilerdir. Partilerin de yer sorunlarını çözmeleri demokrasi için önemli bir kazanımdır. Biz de bu düşünceyle Genel Merkezimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için yeni yerimize taşındık.

Böylesine güzel bir yerde ilçe örgütümüze kazandırdıkları için Genel Merkezimize teşekkür ederiz. Yeni binamız tüm Geyve halkına ve partililerimize hayırlı olsun.”dedi.

CHP Geyve ilçe teşkilatı bundan böyle Geyve Belediyesi Petrol İstasyonu'nun karşısında, Şekerci Kemal'in binasının üst katında hizmet verecek.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş: “Geyve bizleri heyecanlandırıyor. CHP Yerel seçimlerde büyük bir başarı göstererek Belediye’yi alacaktır. Bu hizmet binası Geyve’ye hayırlı olsun.”dedi.

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı: "Hep birlikte çalışıp CHP nin bayraklarını her yerde dalgalandıracağız. Mevcut belediyeler yeni belediyeler ilave edeceğiz. İnşallah Geyve CHP'nin hizmet edeceği belediye olacak."dedi.

CHP Geyve İlçe Örgütü Yeni Hizmet Binasının açılışına CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Gölpazarı İlçe Başkanı Abdullah Hünker, Karasu İlçe Başkanı Nurhan Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin, MYK Üyesi Esen Kutluata, Erenler İlçe Başkanı Mustafa Çınal, CHP Ferizli İlçe Başkanı Kemal İlter, Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan İlçe Başkanı Haluk Akbay, CHP Arifiye İlçe Başkanı Kemal Örge, CHP Taraklı İlçe Başkanı Sabahattin Dönmez , CHP İlçe Başkanı Nail Türkmengil, Eski İl Başkanı Selçuk Gedikliİ, CHP Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Akar, Eski Milletvekili Barbaros Turgut Boztepe,CHP Geyve eski ilçe Başkanı Atilla Zeytinoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu, Veteriner Hekim Vecihi Tekin, Geyve İl Genel Meclis Üyesi Osman Erköse, Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Bulur, Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Pınar, Geyve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aykut Yurt, CHP Alifuatpaşa Belde Başkanı Şevket Arık, Geyve Koop Başkanı Ali Demir ve Geyveliler katıldı.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş Kurdele keserken makasları tutan genç bayana 100 tl verdi.

Açılıştan sonra pilav, ayran ikramı yapıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN
GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs