Geyve, Parke ile Güzelleşiyor

İlçe Merkezi; antik taş, sokaklar kilitli parke ile nakış nakış döşeniyor.
Editör Editör

Geyve ilçe merkezinde devam eden antik taş döşeme çalışmasını inceleyen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: "Geyve Çarşı içini Antik Kesme taş ile nakış nakış işliyoruz. Durmak yok hizmete devam." dedi.

Geyve Belediyesi tarafından alt yapı kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi tamamlanan ilçe merkezinde geçtiğimiz haftalarda başlayan antik taş ile güzelleştirme çalışmaları devam ediyor.

Halk Memnun

20 ay boyunca süren ve vatandaşlar ile esnafın büyük sıkıntı yaşadığı çalışmalar sonrası ilçe merkezinde başlayan antik taş döşemesi vatandaşları memnun ediyor.

Maliyet 690 Bin TL

Çalışmalar sırasında caddelerdeki tretuvarlar sökülerek aynı hizada yeniden inşa ediliyor. 

Tretuvarlar ile birlikte cadde kenarlarına bordür ve yağmur kanalı döşendikten sonra arası antik taş döşeniyor. Renkli ve desenli döşenen taşlar ilçe merkezine ayrı bir hava katacağı için halk ile esnafın beğenisini kazandı. Yaklaşık 10Bin m2 antik taş ile birlikte 2Bin metre yağmur oluğu ve 2Bin metre bordür taşı döşeme çalışmaları 690 Bin TL’ye mal olacak çalışmalar sonrası Geyve ilçe merkezi güzel bir görünüm arz edecek.

Çarşı Antik Taşla Daha Güzel Oluyor 

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; alt yapı yatırımları sonrası şehir merkezindeki antik kesme taş çalışmalarının devam ettiğini, nakış nakış işlenen çarşı içi antik taş döşeme çalışmalarından sonra ilçenin modern bir görünüme kavuşacağını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti. 

"Geyve Belediyesi olarak hizmet götürmediğimiz hiçbir yer kalmayacak. Amacımız Geyve’yi daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmektir." şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs