CHP Milletvekili Özkoç’tan Geyve Ziyareti

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Geyve’de ziyaretlerde bulundu.
Editör Editör

CHP İlçe yönetimini yeni hizmet binalarında ziyaret eden Milletvekili Özkoç, CHP Geyve İlçe Başkanı Erol Akyel tarafından karşılandı.

 Karşılamada; İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Sabiha Işık ile Kadın Kolları üyeleri hazır bulundu. Ziyarette Özkoç’a meyve ve tatlı ikram edildi.

Milletvekili Engin Özkoç: “Türkiyede çok ciddi şeyler oluyor. Yandaş medya her şeyi yazmıyor. Ben Sakarya’nın 34 yıl sonra seçilmiş milletvekiliyim. Sakarya’da CHP’lilerin dışında CHP’li olmadığı halde oy veren insanlar var. Bu günlerde yaşanan mesele duygusallık meselesidir. Bu süreç barış süreci değil, ihanet sürecidir. Gittiğimiz her yerde bunu net olarak açıklıyoruz. Bu güne kadar bu sürecin şartları açıklanmıyordu. Ama bugün bu sürecin şartları belli olmuştur. Şimdi anlatacaklarımı iyi dinleyin. Gittiğiniz her yerde bunları anlatın. Biz Ortadoğu da barış istiyorduk. Irak’la kavgalıyız. İran’la kavgalıyız. Suriye’yle kavgalıyız. Herkesle kavgalı hale geldik. Pekâlâ, bu Suriye’de kavga ne hale geldi. Yeni terör dalgaları, kendi ülkemizde bombalar patlatıyor, bir Ortadoğu ülkesi haline geldik. Şimdi geldiğimiz noktada Ortadoğu’nun cehenneminin içine düşer olduk. Bizi bu noktaya sürükleyen hükümetin dış politikasıdır. Yani dış politika çöktü.

Sürecin Şartları Belli
Bu sürecin şartları belli olmuştur; Türkiye 25 eyalete bölünecektir. Eyalet başkanları seçimle seçilecek. Belediye Başkanları, Valiler, Emniyet Müdürleri seçimle seçilecek. Eyalet başkanları TBMM ye girecek. Öcalan özgür bırakılacak. Eyaletler kendi meclislerini oluşturacak ve TBMM’ye üye gönderecek. 2 millet oluşturulacak; Türk Milleti – Kürt Milleti oluşacak. Diğerleri yok sayılacak. Özerklik için eyalet yönetimi kendi karar verecek. Gerillalar silahlı çekiliyor, Öcalan serbest bırakılmazsa gerillalar daha güçlü saldıracak. Sizler milletimize sorun; CHP bu şartlara katılsın mı? Katılmasın mı? Barış süreci – İhanet süreci ne getirdi? Öcalan düne kadar tutuklu idi, Dünyanın gözünde aktivist-Mandela haline getirildi. Terör örgütü ile savaşanları tutuklu, örgüt üyelerini kahraman yaptılar. Dış politikamız çöktü.”dedi.

Özkoç ve CHP İlçe Örgütü İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Özkoç, vatandaşın Lojistik bölümü açılması konusundaki ısrarını belirtmesinin ardından İlçe Kaymakamı Akbıyık, Ziraat Fakültesi’nin açılması da istekler arasında olduğunu ekledi. Geyve’de meyveciliğin bir marka haline dönüştürülmesi konusunda görüş belirten Milletvekili Özkoç, istatistiklerle örnekler verdi. Özkoç, “Dünyada ayva üretiminin %80’i Türkiye’den karşılanmaktadır. Türkiye’deki ayva üretiminin %70’i ise Geyve’den. Mevcut potansiyelin değerlendirilmesi ve Geyve’nin bir marka olarak Türkiye’ye sunulması çok önemlidir.” dedi.

Özkoç Geyve Müftülüğü’nü de ziyaret ederek Müftü Ali Erhun’a İznik-Pamukova karayolunda meydana gelen ve Çanakkale gezisinden dönen din görevlileri ile aileleri taşıyan otobüsün de karıştığı kaza ile ilgili üzüntülerini dile getirdi. CHP Sakarya Milletvekili Özkoç, kazada yaralanan 41 kişiye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Özkoç; karşılaştığı kişilerin tek, tek hal ve
hatırlarını sordu.

Mustafa Hamdullah ERGİN
GEYVE HABER
 


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs