Hüseyin ÖZÇELİK Hüseyin ÖZÇELİK Politik Cadde

AK Partililerin Ulusalcı Gazetecilere Karşı Tutumları Ne Olacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan’ı Zeki Toçoğlu partisinin Serdivan İlçe Danışma Meclisin de yaptığı konuşmada Sakarya'da kendilerini muhalefetin yerine koyan, siyasete yön vermeye çalışan ve AK Parti’yi hedef alarak yayın yapan ulusalcı gazetecilere çok sert eleştiriler yöneltirken bu gazetecilere bilerek ve bilmeyerek yardımcı olan AK Partilileri de bu gazetecilerin gerçek niyetleri konusunda uyardı.

Başkan Toçoğlu, ulusalcı gazetecilerin AK Partiye ve siyaset felsefine karşılarken, AK Partilileri hedef alan ideolojik yayınlar yaparlarken bazı AK Partililerin “nasıl olsa bana bir şey söylemiyorlar, beni gazetelerinde baş tacı ediyorlar gibi bir mantıkla hareket edemeyeceklerini” söyledi. Başkan Toçoğlu’nun bu uyarılarına rağmen bazı AK Partililerin ve belediye başkanlarının bu gazetecilere çok yakın bir görüntü verdiklerine şahit oluyoruz.

Ulusalcı/CHP’li gazeteciler AK Partiyi yıpratmak için özel bir gayret sarf ederlerken, AK Partileri ellerinde belge ve bilgi olmadan onları sürekli hırsızlıkla ve yolsuzluk yapmakla suçlarlarken, gazetelerinden ve köşelerinden her Allah’ın günü AK Parti’ye ve Başbakan Erdoğan’a sayıp söverlerken, kardeşler arasına nifak tohumları ekmek için bazı Ak Partililerin hırslarını kaşıyarak parti içinde bir çatlak oluşturmak isterlerken bu gazetecilerle AK Partili bazı siyasilerin ve belediye başkanlarının yakınlık ilişkisi ötesine geçerek iş tuttukları ve bazı belediyelerin yönetiminde etkin oldukları söyleniyor.

Zaman zaman Sakarya’da ki AK Partililerin hemen hepsi bu ulusalcı gazetecilerin hedefi oldular. Mesnetsiz ve gerçek dışı haberlerle yıpratılmaya çalışıldılar. Halk nezdinde ki itibarlarını sarsmak için özel gayret sarf ettiler. Hatta bazı ulusalcı gazeteciler bazı AK Partili belediye başkanlarının özel hayatlarını haberleştirme şantajı dahi yaptılar.

Ulusalcı gazeteciler sadece Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun hedef almadılar. AK Parti İl Başkan’ı Recep Uncuoğlu, AK Parti milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Şaban Dişli, eski Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan’ı Aziz Duran, eski İl Başkan’ı Şenol Morgül’de ulusalcı gazeteciler tarafından gerçek dışı haberlerle yıpratılmaya ve halk nezdinde itibarsızlaştırılmaya çalışıldılar.

Ulusalcı gazeteciler bugün AK Partili Adapazarı Belediye Başkan’ı Süleyman Dişli ve Hendek Belediye Başkan’ı Ali İnci’ye yakın durmak için özel bir gayret sarf ederlerken ulusalcı gazetecilerin akrabalık bağı nedeniyle Sırma Su ve Şaban Dişli konusunda Başkan Süleyman Dişli’yi nasıl yıprattıklarını bugün gibi hatırlıyoruz. Yine yaptıkları haberler ve hakaretler nedeniyle Başkan İnci’nin onları mahkemeye vermek zorunda kalıp, tazminata mahkum ettirmiş olduğunu da unutmuyoruz.

Başkan Toçoğlu AK Partiyi yıpratmak ve iktidardan uzaklaştırmak için basını kullanan ulusalcı gazetecilere tepki gösterip, AK Partilileri bu gazeteciler konusunda uyarırken İl Başkan’ı Recep Uncuoğlu’da teşkilat olarak Başkan Toçoğlu’nun sözlerinin arkasında olduklarını söyledi. İl Başkan’ı Uncuoğlu’nun bu çıkışı ardından AK Partililerin, AK partiye tezgâh kurmaya çalışan, yıpratma kampanyası düzenleyen ve operasyonlar yapan ulusalcı gazetecilere karşı daha dikkatli olacakları ve dikkatli olmayanlarında parti olarak uyarılacakları anlaşılıyor. Başkan Toçoğlu’nun meydan okuması ve hodri meydan demesi ardından hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyebiliriz.

 

#

YAZARIN SON YAZILARI

Sakarya’da ki AK Partili Belediye Başkanlarında ki Kronikleşen Metal Eskimesi

Sakarya’da ki AK Partili Belediye Başkanlarında ki Kronikleşen Metal Eskimesi

AK Parti’de Yeni Siyaset Dönemi ve Uncuoğlu, Üstün ve Toçoğlu

AK Parti’de Yeni Siyaset Dönemi ve Uncuoğlu, Üstün ve Toçoğlu

AK Parti Milletvekilleri Üstün ve Yavuz’dan MHP’lilere Sıcak Mesajlar

AK Parti Milletvekilleri Üstün ve Yavuz’dan MHP’lilere Sıcak Mesajlar

Yaşam Endeksi Araştırmasında Sakarya’nın eksik yanları

Yaşam Endeksi Araştırmasında Sakarya’nın eksik yanları

Başkan Toçoğlu’nun açıklayacağı 2016 projeleri için beklenti büyük!

Başkan Toçoğlu’nun açıklayacağı 2016 projeleri için beklenti büyük!

AK Parti 1 Kasım’da Sakarya’da tarihi rekor kırdı

AK Parti 1 Kasım’da Sakarya’da tarihi rekor kırdı


GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs