SASKİ Çalışmalarını Hızlandırdı

SASKİ(Sakarya Su kanalizasyon İdaresi)Geyve'de çarşı içinde yaptığı çalışmaları hızlandırdı.
Editör Editör

Altyapı İçin Yatırım Gerekli

Altyapısı olmayan bir bölgenin modernliğinden bahsetmek için kullanılacak söylemler elektrikle çalışan el feneri sempatikliğini vermez. Modern altyapı için yatırım lazım. Bu yatırımlarında Sakarya’daki tek yetkilisi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ)olduğu için çalışmalarına gerekli hızı verdi.

Çalışmalara Hız Verildi
2014’ün ardından 2015 yılı yatırımlarına hız veren SASKİ, Büyükşehir sınırlarında yeni dahil olan ilçelerde çalışmalarına hızla devam ediyor. İçmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu yatırımlarının biri bitiyor, diğeri başlıyor.


 Daha Modern Bir Sakarya
SASKİ, daha  modern bir Sakarya için Atıksu Arıtma Tesisleri, İçmesuyu Arıtma Tesisleri, barajlar, on binlerce metre uzunluğunda  hatlar inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun açıklamalarına göre şu anda şehir genelinde devam eden çalışmaların maliyeti 280 Milyon TL. Kurumdan yapılan açıklamada da 2023 hedefinde  yatırımların 1,2 Milyar TL’yi bulacağı ifade edildi.

Eskiler Değiştiriliyor
Geyve Çarşı içinde yapılan içmesuyu boruları yenisi ile değiştiriliyor. Bazı yerlerde onarılan patlaklarda 1 metrelik mesafede 5 adet ek olduğu görüldü. Bunlar da tamamen kaldırılarak yerine bütün içmesuyu borusu takıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


1 metrelik yerde 5 adet ek var

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs