Nihayet Sözleşme İmzalandı

400 Takvim gününde bitirilmesi planlanan Yeni Geyve Devlet Hastanesi inşaatı için sözleşme imzalandı.
Sağlık Bakanlığı’nca 29 Nisan’da ihalesi yapılan ancak itirazlar nedeniyle bir türlü sonuçlandırılamayan yeni Geyve Devlet Hastanesi inşaatı ihalesinde sorunlar aşıldı.
Editör Editör

Sözleşme Ertelenmişti
Yaklaşık 3 senedir konuşulan ancak arazi üzerinde yapılan imar ve proje tadilatı nedeniyle ertelenen Geyve Devlet Hastanesi İhalesi için geçtiğimiz Nisan ayında yapılmış, ancak firmalardan birinin itirazı sonucunda sözleşme imzalanması ertelenmişti.

Komisyon Reddetti
İhaleye katılan firmanın itirazını 14.07.2015 tarihinde toplanarak karar bağlayan ihale komisyonu itirazı reddetti. 

Firmaya Yer Teslimi Yapılacak
Sağlık Bakanlığınca 29.Nisan.2015 tarihinde ihalesi yapılan ve ihale sürecince yaşanan pürüzlerin aşılmasıyla geçtiğimiz hafta içerisinde sözleşmesi imzalanan Yeni Geyve Devlet Hastanesi inşaatı için önümüzdeki günlerde ihale uhdesinde kalan firmaya yer teslimi yapılacak.

İtirazlar Ertelenmeğe Neden Oldu
Yaklaşık 3 senedir konuşulan ancak arazi üzerinde yapılan imar ve proje tadilatı nedeniyle bir sefer ertelenen Devlet Hastanesi İhalesi için geçtiğimiz Nisan ayında yapılmış, ancak firmanın bir tanesinin ihale komisyonuna itirazda bulunması sonucu sözleşme imzalanması ertelenmişti.

400 İş Gününde Bitecek
Geçtiğimiz hafta içersinde ihaleyi kazanan Hekimoğlu İnşaat Konsorsiyom ortaklığı ile sözleşmesi imzalanan yeni Geyve Devlet Hastanesi yapımı işi Tepecikler Mahallesi'ndeki 23Bin400 m2 arazisi üzerinde 40 Yatak ve 6 yoğun bakım üniteli olarak 400 günde bitirilmesi planlandı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs