LC Waikiki Çalışanlarından Kan Bağışı

Türkiye moda perakende sektörünün lider markası LC Waikiki, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Editör Editör

Türk Kızılayı ile işbirliği halinde düzenlenen “Hayat Dolu İki Gün” kampanyasına katılan 727 LC Waikiki çalışanı, 13-14 Mayıs tarihlerinde kan bağışladı...

LC Waikiki, Türk Kızılayı ile işbirliği halinde “Hayat Dolu İki Gün” adı verilen bir sosyal sorumluluk kampanyası düzenledi. Kampanyaya katılan 727 LC Waikiki çalışanı, 13-14 Mayıs tarihlerinde LC Waikiki’nin İstanbul’daki merkez binası, lojistik ve iade depolarında oluşturulan özel bölümlere gelerek kan bağışında bulundular.

“Hayat Dolu İki Gün” kampanyasına başta Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük olmak üzere LC Waikiki’nin üst düzey yöneticileri de bizzat katıldılar. Böylece LC Waikiki çalışanları, iki gün gibi , kısa bir sürede çok sayıda kan bağışına imza atmış oldu.

LC Waikiki Sosyal Yardımlar Yönetimi Başkanı Halil İbrahim Ayaşlı, “Hayat Dolu İki Gün” kampanyasını önümüzdeki yıl da düzenlemeyi planladıklarını açıkladı. Ayaşlı, LC Waikiki’nin farklı konulardaki sosyal sorumluluk projelerinin süreceğini de sözlerine ekledi.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs