İmam-Hatip Müdürleri Geyve'de

Sakarya genelinde bulunan tüm İmam-Hatip Ortaokulu ve İmam-Hatip Lisesi müdürleri, Geyve'de buluştu.
Editör Editör
Geyve Anadolu İmam- Hatip Lisesi müdürü Ali Arıcıoğlu, müdür yardımcıları Firdevs Koç, İbrahim Özkan ve Rahime Ateş'in ev sahipliği yaptığı toplantıya; Geyve MEM şube müdürü Mehmet Doğan, İmam-Hatip Okulları müdür ve müdür yardımcıları katıldı.

Geyve Soğuksu Doğan Tesislerinde yapılan toplantıda; 2012-2013 öğretim yılının genel değerlendirmesi yapıldı. Milli Eğitim Mevzuatları tartışıldı. Öğrencilerin başarı seviyesini yükseltme, YGS'yi kazanmaları için alınacak tedbirler konuşuldu.

Adapazarı İmam-Hatip Lisesi müdürü Kadir Gezer: "Öğretmen, idareci ve veli el ele vererek imam-hatip öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Altın nesili yetiştirmek için çalışmalıyız. Sayın Valimizin talimatı doğrultusunda İmam-Hatiplerde okumak isteyen her öğrenciye kapımızı açmalıyız."dedi.

Soğuksu Doğan Tesislerinde misafirlerine yemek ikram eden Geyve İHL müdürü Ali Arıcıoğlu: "Birbirimizle fikir alış verişi yapmamız, ders yılının verdiği stresi atmamız bakımından çok faydalı bir toplantı oldu. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN-Mehmet Aydoğan
Geyve Haber



#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs