Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Tiyatro Yarışmasında İl’ de Dereceye Girdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 4. Liselerarası Tiyatro Şenliği sona erdi.
Mutlu ERTUĞ Mutlu ERTUĞ

AKM’de gerçekleştirilen programa Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Kocaeli Şehir Tiyatrosu oyuncuları Çiğdem Sarıhan Benli ve Engin Benli, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

4.Liselerarası Tiyatro Şenliği

Lise düzeyinde tiyatro sanatının yaygınlaştırılması ve bu sanata ilgi duyan öğrencilerin kendilerine olan öz güvenlerinin arttırılması amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Liselerarası Tiyatro Şenliği, AKM’de gerçekleştirilen kapanış programıyla sona erdi. 17 Mayıs – 6 Haziran tarihleri arasında, 12 lise tarafından hazırlanan birbirinden güzel oyunların slayt gösterisinin izlenmesiyle başlayan program, ödül töreniyle devam etti. Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Özel Kerime Hatun Lisesi ve SATSO Ticaret Meslek Lisesi’ne ödüllerini Vali Mustafa Büyük takdim etti. Öğrencileri tebrik eden Büyük, “Liseler arasında böyle bir organizasyonu geleneksel hale getiren Büyükşehir Belediyemizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.


Mutlu ERTUĞ
GeyveHaber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs