SML’de Muhteşem Mezuniyet Töreni

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri muhteşem bir mezuniyet töreni yaptı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN
Geyve’nin nezih mekânlarından Gültekin Sosyal Tesislerinde yapılan ASML mezuniyet töreninin sunuculuğunu öğretmenlerden Ertan Karaoğlu ve Derya Yaman yaptı.

Mezuniyet törenine Geyve belediyesi başkan vekili Fatma Ayhan Yalçın, il Genel Meclisi üyesi Neşet Çakır, Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, Şube müdürü Davut Karamehmetoğlu, ASML okul müdürü Ahmet Şengül, AFB Anadolu Lisesi müdürü Kamil Süzen, METEM müdürü Tekin Bayer, İHL müdürü Ali Arıcıoğlu, Atatürk Ortaokulu müdürü Erol Erdem, Geyve Ortaokulu müdürü İsmail Selçuk, Kazımpaşa Ortaokulu müdürü Remzi Şengül, Nuriosmaniye Ortaokulu müdürü Selami Sert, Nüfus müdürü Osman İslamoğlu, ilçe Tarım müdürü Taner Katipoğlu, Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır, Toplum Sağlığı Doktoru Arzu Ayan Bostancı, Eczacı Sebati Koçsar, Geyve belediyesi yazı işleri müdürü Numan Kısa, çok sayıda veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra okul müdür vekili Ahmet Akkuş, yaptığı açılış konuşmasında; törene katılan davetlilere teşekkür etti. Hemşire adaylarına meslek hayatlarında başarılar diledi.

Edebiyat Öğretmeni Mehmet Aydoğan’ın yazdığı “Elveda Öğretmenim” şiirini, 12A sınıfı öğrencisi Kübra Ulu okuyunca herkes duygusal anlar yaşadı. 12B sınıfından Mine Ergin mezunlar adına bir konuşma yaptı.Geyve Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant: “Aydoğan Hoca’nın yazdığı şiiri Kübra öğrencimiz çok güzel bir şekilde okudu. Her ikisine de teşekkür ederim. Sağlık Meslek Lisesi, ilçedeki seçkinliğini devam ettiriyor. Hemşire adaylarının, hastalarına şefkatli davranmalarını tavsiye ederim.” dedi.

Okul birincisi olan 12A sınıfından Ayşe Esen yaş kütüğüne plaket çaktı. Son sınıf öğrencisi Yasir Yüksel, bayrağı; Melek Duman da flamayı 11.sınıf öğrencileri Sait Enes Kanbur ve Esra Karagöz'e törenle teslim etti. Meslek dersleri öğretmeni Büşra Karakuş, öğrencilere meslek andını yaptırdı. 2012- 2013 öğretim yılında diploma notuna göre ilk üçe giren 1.Ayşe Esen, 2.Esra Nur Özdemir, 3. Esra Azgı’ya plaket verildi. Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin birlikte düzenlediği mezuniyet töreni çok beğenildi.

 MEHMET AYDOĞAN- Geyve Haber

Okul birincisi Ayşe Esen

Okul ikincisi Esra Nur Özdemir

Okul üçüncüsü Esra Azgı

Kübra Ulu

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs