Geyve’ye 45 milyon liralık yatırım!

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, ilçede yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Ali ARICI Ali ARICI

KANALİZASYON SORUNU

Başkan Kaya, Geyve’nin en büyük sorununun kanalizasyon sorunu olduğunu belirterek, “Bu sorunu kökten çözüyoruz. Fizibilite çalışmalarını tamamlamak üzere olduğumuz proje tam 45 milyon liralık bir proje. Önümüzdeki dönem bu projeyi hayata geçirip, Geyve’yi kanalizasyon sıkıntısından kurtaracağız” dedi.

 SANAYİ İSTEMİYORUZ

 Geyve’nin bir tarım bölgesi olduğunu, son dönemde yapılan sulama göletleriyle tarımdan çok daha yüksek bazda ürün alındığının altını çizen Başkan Kaya şöyle konuştu, “Bölgemize sanayi istemiyoruz. Belki, meyve suyu ve buna yakın hafif sanayi olabilir. Bu konuda son derece seçiciyiz”

ADALET SARAYI

 Bir başka projelerinin de Adalet Sarayı olduğunun altını çizen Başkan Kaya, “Bu konuda da projemiz var. Kaymakamlık ve Adliye Sarayı ile lojmanları komplike düşünüyoruz” diye konuştu.

DOĞALGAZ

Kaya şunları söyledi, “İlçemize gelen doğalgazdan sonra kazılan sokak ve caddeleri asfalt ve kilitli parkeyle yeniledik. Bizim tek işimiz, vatandaşımıza en iyi hizmeti vermek. Önümüzdeki dönem Geyve için hazırladığımız projeleri hayata geçirerek farklı bir Geyve meydana getireceğiz”

GEYVEHABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs