Şaban DİŞLİ CNN' ni Şoka Soktu

Eminim kameramanlarınız da bu durumu gösteriyorlardır.
Mutlu ERTUĞ Mutlu ERTUĞ

Şaban Dişli, CNN international İstanbuldaki gezi parkı olayları ile ilgili CNN İnternational da yayınlanan canlı yayına katılarak sunucu Christiane Amanpour’un sorularını yanıtladı. Şaban Dişli’nin açıklamasında, “Protestoların kısa süre içinde sönmesini bekliyoruz. Çevreciler ve devletten talepleri olanları teröristlerden ayırmaya çalışıyoruz şu anda. Başbakan bugün insanlara “durun, konuşalım” dedi. Ekonomimize, küçük iş yeri sahiplerine, otellerimize ve turizmimize zarar veriyorsunuz dedi. Gençler, aktörler ve talepleri olanlarla konuşacağını söyledi. Bu önümüzdeki grup çevreciler ve normal halk değil, bu protestoyu kullanarak bir kaos yaratıp polise molotof kokteylleri atan başka gruplar.

Eminim kameramanlarınız da bu durumu gösteriyorlardır.

Eminim kameramanlarınız da bu durumu gösteriyorlardır.İstanbul valisi sosyal medyayı ve televizyonları kullanarak insanlara haber verdi, kendinizi teröristlerden ayrıştırın dedi.Orada bazı ilegal gruplar vardı.Bu grup herkesle savaş halinde, bankalarla, halka ait binalarla, polisle. En önce bu insanları ayırmamız lazım.Uluslarası medya Erdoğan’a dair kötü bir imaj yaratmaya çalışıyorlar. Oysa Erdoğan her zamanki Erdoğan şeklinde konuştu. 

Mutlu ERTUĞ 
 GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs