Hüseyin ÖZÇELİK Hüseyin ÖZÇELİK Politik Cadde

Kazlıçeşme Mitingi ve Mitinge Katılan On binlerce Sakaryalı

Gezi Parkı olaylarını istismar ederek, fırsatçılık yaparak halkın seçtiği AK Parti iktidarını ve Başbakan Erdoğan’ı devirmek isteyen statüko, faizci lobisi, Aydın Doğan medyası, İngiltere, Almanya ve ABD’de ki Neocanlar, yasadışı ve marjinal sol örgütler ile CHP’ye en güzel cevabı millet verdi. Ankara Sincan ve İstanbul Kazlıçeşmede yapılan milli iradeye saygı mitinglerine milyonlar katılarak Başbakan Erdoğan’a, demokrasimize, iradelerine ve geleceğimize sahip çıktılar. Başbakan Erdoğan üzerinden Türkiye’ye oynanmak istenilen oyunun farkında olduklarını haykırdılar.

AK Partililerden, teşkilatlarından ve Sakaryalılardan gelen yoğun talep üzerine AK Parti Sakarya il ve ilçe teşkilatları Kazlıçeşme mitingine 112 otobüs, binlerce araçla katılarak Başbakan Erdoğan’a destek verdi. Onbinlerce Sakaryalı insan seli şeklinde İstanbul’a aktı. Sakarya ve Kocaeli teşkilatlarının mitinge katılmasıyla Sakarya otoyol çıkışından İstanbul girişine kadar büyük bir konvoy oluştu.

Sakarya’dan, AK Parti’nin düzenlediği Kazlıçeşme mitingine sadece AK Partililer katılmadılar. BBP’ler, Saadet Partililer, DP’liler, MHP’liler ve sağduyulu vatandaşlar katılarak Türkiye’ye karşı oynanan büyük oyunun farkında olduklarını meydanlarda haykırdılar. Başbakan Erdoğan’a destek vererek Erdoğan’ın dış güçlere ve onların yerli işbirlikçilerine karşı dik durmasını istediler.

Ankara Sincan ve İstanbul Kazlı Çeşme Mitingleriyle milletin geleceğine, demokrasiye, ülkesine ve iradesine nasıl sahip çıktığın gördüğümüz gibi 12 Eylül referandumu öncesi Başbakan Erdoğan çevresinde oluşan tablonun yine oluşuğunu gördük. BBP’liler, Saadet Partiler, MHP’liler, DP’liler ve AK Partililer hep birlikte bir aradaydılar. 12 Eylül Referandumunda oluşan evet ve sağduyu bloğu yine Erdoğan’ın arkasındaydı. Bu Blok 12 Eylül Referandumunda sandıktan yüzde 58 oy çıkarmayı başarmıştı.

Milli İradeye Saygı Mitingleriyle ayrıca AK Parti 8 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerinde startını vermiş oldu. 12 Eylül Referandumunda ki evet bloğunu yanına almayı başaran AK Parti’nin 2014 yılında yapılacak olan yerel yönetimler ve halk oylaması seçimleri ile 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde ülke genelinde ve Sakarya’dan daha şimdiden yüzde 60’ın üzerinde oy alacağını söyleyebiliriz.

AK Partililerin, Saadet Partililerin, BBP’lilerin, MHP’lilerin ve DP’lilerin oluşturduğu millet iradesine saygı bloğuna Gezi Parkı’nın arkasındaki güçlerin ve onlarla işbirliği tutanların ilişkilerinin aralanması/aydınlanması ile birlikte liberaller, demokrat sosyalistler ve hatta aklı selim CHP’lilerinde katılacağın düşünüyorum. Yapanın yanına yaptığı kâr kalmayacak, her şeyin farkında olan millet herkese yaptığının bedelini sandıkta ödetmeye hazırlanıyor.

Önceki gün Kazlıçeşmede düzenlenen mitinge Sakarya’dan giderek katılan ve milletin iradesine sahip çıkan AK Partili, MHP’li, BBP’li, Saadet Partili ve DP’li Sakaryalılara teşekkür ederim. Mitinge katılarak meselenin sadece Başbakan Erdoğan olmadığını asıl meselenin büyüyen Türkiye, gelişen demokrasimiz, geleceğimiz ve zenginliğimizin çalınması/ elimizden alınması olduğunu görmüş olduklarını ve bu kazanımlardan asla taviz vermeyeceklerini tüm dünyaya haykırdılar. İstanbul’dan verdikleri güçlü ses sadece İstanbul’dan, Ankara’dan, CHP Genel merkezinden değil Washington’dan, Londra’dan ve Brüksel’den duyuldu.

Şer’den hayır çıkacak. 12 Eylül Referandumunda vesayet ve statükonun belini kılan millet Yeni Türkiye ve Sakarya’yı kurmuştu. 2014 yerel seçimlerinde ve peşinden gelen cumhurbaşkanlığı halk oylamasında da millet bu sefer Büyük Türkiye’yi dünyaya ilan edecek. 

#

YAZARIN SON YAZILARI

Sakarya’da ki AK Partili Belediye Başkanlarında ki Kronikleşen Metal Eskimesi

Sakarya’da ki AK Partili Belediye Başkanlarında ki Kronikleşen Metal Eskimesi

AK Parti’de Yeni Siyaset Dönemi ve Uncuoğlu, Üstün ve Toçoğlu

AK Parti’de Yeni Siyaset Dönemi ve Uncuoğlu, Üstün ve Toçoğlu

AK Parti Milletvekilleri Üstün ve Yavuz’dan MHP’lilere Sıcak Mesajlar

AK Parti Milletvekilleri Üstün ve Yavuz’dan MHP’lilere Sıcak Mesajlar

Yaşam Endeksi Araştırmasında Sakarya’nın eksik yanları

Yaşam Endeksi Araştırmasında Sakarya’nın eksik yanları

Başkan Toçoğlu’nun açıklayacağı 2016 projeleri için beklenti büyük!

Başkan Toçoğlu’nun açıklayacağı 2016 projeleri için beklenti büyük!

AK Parti 1 Kasım’da Sakarya’da tarihi rekor kırdı

AK Parti 1 Kasım’da Sakarya’da tarihi rekor kırdı


GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs