Başkan ÇALIK’a Plaket Verildi

İlimizin organizasyonunda gerçekleştirilen 3.uluslararası Sakarya open karate turnuvasının açılış seronomisi gerçekleştirildi.
Mutlu ERTUĞ Mutlu ERTUĞ

İlimizin organizasyonunda gerçekleştirilen 3.uluslararası Sakarya open karate turnuvasının açılış seronomisi  gerçekleştirildi. Birçok protokol üyesinin bulunduğu açılış seronomosinde organizasyonun sponsoru olan Alifuatpaşa belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık’da yer aldılar. Seronomi açılış konuşmalarından sonra Sakarya valisi Mustafa Büyük ve Sakarya büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu’na plaket ve şilt takdimi yapıldı. 

3.uluslararası Sakarya open karate turnuvasına, ilimiz sporunun gelişimine vermiş olduğu hizmet ve katkılarından dolayı Alifuatpaşa belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık’a Türkiye karate federasyonu adına karate federasyonu yönetim kurulu üyesi  Meydan Kobaş tarafından plaket verildi.Başkan Çalık böyle bir organizasyonun bir parçası olmak gerçekten gurur verici bir durum gençlerimiz alacakları madalyalar ile bizleri daha da çok mutlu edecekler.” dedi.  


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs