Ak Parti İlçe Teşkilatı Seçim Çalışmaları Toplantısında

Birim Başkanları Toplandı
Editör Editör

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı, Geyve Ak Parti ilçe teşkilatı ile birlikte, tüm ilçe başkanları ve birim başkanları ile bir araya geldi.
Erenler Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Recep Uncuoğlu’nun yanı sıra il başkan yardımcıları, Geyve Ak Parti ilçe başkanı Muhittin Irmak, ilçe başkanları ve ilçe başkan yardımcıları katıldı. Seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, il ve ilçeler arasındaki koordinasyon ve bilgi akışının sağlıklı sürdürülebilmesi için birimlerin görev ve sorumlulukları gözden geçirildi.


Toplantıda konuşan İl Başkanı Recep Uncuoğlu, birimler arası bilgi akışının koordine edilmesinin, çalışmaların etkinliği için büyük önem arz ettiğini söyledi. Uncuoğlu, “Sadece seçim süreçlerinde değil, her zaman sürdürdüğümüz ve genel merkezimizle koordine olduğumuz sağlıklı bilgi akışının sürekliliği, teşkilatlarımızın dinamizmini sağladığı gibi,vatandaşımızla kurduğumuz iletişimin güçlenmesini ve verdiğimiz hizmetin de kalitesinin artmasını sağlamaktadır. Her türlü basın yayın araçları ve sosyal medya aracılığı ile kamuoyuna aktarılan bilgiler içerisinde Hükümetimizin ve yerel yönetimlerimizin icraatları, yerel seçim takvimi içerisindeki aday adayı tanıtımları ve aday belirleme çalışmaları da yer alacak. Yapılanlar ve yapılması planlanan projeler konusunda, sürdürdüğümüz faaliyetlerimiz hakkında bütün kara propagandalara çarpıtmalara rağmen ne kadar sağlıklı bilgi aktarabilirsek kendimizi de o kadar iyi anlatabiliriz. Bu bakımdan, bütün birimlerimiz, yerel seçim sürecinde de çalışmalarına devam edecek ve bu çalışmaları her türlü faaliyetlerle vatandaşımızla paylaşacaklardır.

Bununla birlikte, son yaşanan Gezi Parkı Direnişi ile gördük ki bizim, teşkilatlar olarak, AK Parti’mize gönül verenler olarak gücümüzü enerjimizi kısır çekişmelerle tüketmeden birlikte olmak, birbirimizi anlamaya daha çok ihtimam göstermek durumundayız. 2023 hedeflerimize ulaşmak konusunda, Türkiye’nin her alanda daha güçlü daha istikrarlı yapılara sahip olması için, daha demokratik ve daha müreffeh bir Türkiye için daha azimli, daha kararlı olmamız gerekiyor. Güç, birliktelikten doğar. Aramıza nifak sokulmasına izin vermek gibi bir lüksümüz yok. Bunu birlikte çalışarak, yerelde ve genelde teşkilatlarımızla,vatandaşlarımızla her daim birlikte olarak,milletin derdiyle hemhal olarak,bu meseleleri anlatarak başaracağız.” şeklinde konuştu.

Birim başkanlarının kendi aralarındaki görev dağılımlarını koordine etmesi ve birim raporlarının alınması ile yapılacak çalışmaların planlanmasının ardından Birim Başkanları toplantısı sona erdi.

Mutlu Ertuğ
Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs