İkizler BaşarılıVİDEO

Geyve Kaymakamlık Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı kursta yetişen Meryem ile Merve Akın adlı ikizler enstrüman kısa zamanda enstrüman çalmasını öğrendi.
Editör Editör

Geyve kaymakamlığının başlattığı 'Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında Geyve HEM'in açtığı kurslardan biri de enstrüman çalma kursu.

Geyve Kaymakamlık HEM'de usta öğretici olarak görev yapan öğretmen Mehmet Yıldız: "Öğrencileri arasında bulunan ve Alifuatpaşa Mahallesi'nin tanınmış esnaflarından Kırtasiyeci Mustafa Akın'ın ikiz kızları bir hafta gibi kısa bir zamanda mandolin çalmasını öğrendi. Anne ve baba çocukları ile ne kadar iftihar etseler yine de azdır. Kendilerine teşekkür ederiz."şeklinde konuştu.

Kırtasiyeci Akın: "İkizlerimin benim yanımda yeri büyüktür. Onları hayata en güzel bir şekilde hazırlayıp, vatana ve millete hayırlı evlatlar olarak yetiştirmek en büyük arzumdur. Onları kursta ve derslerde yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ederiz."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs