Geyve İmam-Hatip Ortaokul Yeni Logosu Türkiye’ ye Yayılıyor

İmam-Hatip OrtaOkul Öğrencileri Logosunu Seçecek
Editör Editör

2012 Yılında yeni eğitim-öğretim hayatına başlayan Geyve İmam-Hatip Ortaokulu yeni logo çalışmasıyla dikkat çekiyor. Okul idaresi ve GİMDER ile birlikte yapılan çalışmalarda, Türkiye’ de örnek bir imam-hatip okul logosu ortaya çıkarmayı başardı. Geyve İmam-Hatip Ortaokulun logosunda Kur-anı Kerim, Cami ve Çocuk birlikteliği ortaya koymaya çalışıldı. Bu üçlü birleşim muhteşem tasarımıyla logo içerisine yerleştirildi. Ancak logonun rengine daha karar verilemedi. Logonun rengini okul öğrencilere anket yapılarak karar verilecek. Yapılan çalışma sosyal paylaşım sitelerinde çok büyük rağbet görerek Türkiye’ nin tüm imam-hatip okullarının logosu haline gelmeye başladı bile.


Konu ile ilgili Okul müdürü Ahmet Erol "Kurumsallaşma adına yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan içinde öncelikle logomuzu oluşturuyoruz. Yeni logo üzerinde çalışmalarımız GİMDER ile birlikte bitirmek üzereyiz. Rengini öğrencilerimize anket yaparak belirlemek istiyoruz. Artık klasikleşmiş logolar yerine, modern dünyaya, modern çağa uygun bir logo için çalışmamız var. İnşallah 2013'ün İmam-Hatip Ortaokulu adına iyi bir başlangıç, başarıya giden yolda iyi bir hazırlık olmasını temenni ediyoruz." açıklamasında bulundu.


Mutlu ERTUĞ

 GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs